Siri dolazi na Dane komunikacija

PODUZETNIČKE NOVOSTI
20.03.2018 11:03:40

Glas budućnosti zvuči poznato – ime Susan Bennett možda ne prepoznajete, no njezin glas sigurno da

Siri dolazi na Dane komunikacija

Susan Bennett originalni je glas iza Siri, megapopularne aplikacije za iPhone. Appleov AI Siri inteligentni je osobni asistent, jedna od prvih aplikacija koje funkcioniraju po principu umjetne inteligencije koja sve više zadire u društvo, ali i marketinšku industriju.

Susan Bennet možda je potpuno slučajno postala glas iza Siri, ali njena karijera na brojnim kampanjama i film hitovima poput Mission Impossible 4 ili The Lego Batman Movie dokaz su da se dobar glas daleko čuje.

U svom predavanju „Accidentally Famous", Susan Bennett će otkriti zanimljivosti o industriji sinkroniziranja glasova, nekoliko nepoznatih detalja o Siri te koliki je utjecaj na nju, njezin život i budućnost imala popularna Appleova AI aplikacija. Poslušajte i pogledajte što najpopularniji glas sadašnjosti ima za reći o budućnosti uz pomoć Hrvatske turističke zajednice koji su omogućili njen dolazak na Dane komunikacija.
 

Produljen rok za prijavu na IdejaX

Rok za prijavu projekata na IdejuX produljen je do 26. ožujka. Nacionalno kreativno natjecanje IdejaX nagrađuje ideje X, najoriginalnije ideje koje su jedinstvene i pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojoj su realizirane na tržištu.
 
Do istog su datuma produljene i prijave za Young Lions Croatia powered by Printera. U ovom natjecanju se natjecateljski timovi sastavljeni od dvoje mladih profesionalaca do 30 godina starosti imaju priliku dokazati na nacionalnoj, ali i svjetskoj razini, predstavljajući Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Cannesu gdje će snage odmjeriti s kolegama iz čitavog svijeta.


Za prijavu na Dane komunikacija i više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala.
 
 

(I: eCroatia.info/danikomunikacija.com)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više