Prijavite se na natječaj investicijskog fonda i priskrbite si investiciju u visini do pet milijuna eura

PODUZETNIČKE NOVOSTI
17.09.2018 12:09:39

InnoEnergy investira u inovacije iz održive energije i poziva tvrtke na prijavu

Prijavite se na natječaj investicijskog fonda i priskrbite si investiciju u visini do pet milijuna eura

Inovatori iz područja cleantecha i održive energije mogu prijaviti svoje projekte i priskrbiti si investiciju u visini od 5 milijuna eura. Investicijski fond EIT InnoEnergy uputio je poziv svim inovatorima, na koji je moguće prijaviti se do 4. listopada 2018. godine

InnoEnergy je najveći europski pokretač na području održive energije kojeg podržava Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT). Investicijski ciklus usmjerio se na male i srednje tvrtke s tehnološkim rješenjima koja bi trebala transformirati budućnost energije u Europi. 

Iz EIT InnoEnergyja poručuju kako je njihova misija ubrzati tranziciju čiste energije u Europi, a suradnjom s perspektivnim inovatorima iz energetskog sektora pomažu im u njihovom rastu, uštedi vremena probijanja na tržište i komercijalizaciji njihove tehnologije. 

Prijavitelji imaju mogućnost priključiti se inovacijskoj platformi za suradnju i pristup ekosustavu energetskih inovacija s više od 385 partnera unutar sektora, s različitim energetski održivim rješenjima. 

Detaljnije informacije o prijavama, kriterijima i dokumentaciji pronađite na stranicama InnoEnergyja

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više