Prijavite se na Sony World Photography Awards

PODUZETNIČKE NOVOSTI
12.12.2018 10:12:55

Pobjednike očekuju vrijedne nagrade i globalna prepoznatljivost

Prijavite se na Sony World Photography Awards

Ostalo je manje od mjesec dana za prijavu na dvanaesti Sony World Photography Awards. Kategorija za studente zatvorena je 30. studenog, no još uvijek se možete prijaviti na Professional, Open i Youth natječaje. Svake godine žiri bira najbolju suvremenu fotografiju za prethodnu godinu, a sudjelovanje u natječaju mnogim je prijaviteljima omogućila svjetsku prepoznatljivost u svijetu fotografije.  

Rokovi za prijave su sljedeći: 

  • Youth natjecanjedo 4. siječnja 2019. godine. Bira se najbolja pojedinačna fotografija koji su usnimili uzrasti od 12 do 19 godina. 
  • Open natjecanje do 4. siječnja 2019. godine. Bira se najbolja pojedinačna fotografija u 10 kategorija. 
  • Professional natjecanje do 11. siječnja 2019. godine. Bira se najbolja serija radova od 10 fotografija. 

Žirijem predsjedavaju Mike Trow, urednik, fotograf i producent te Rebecca McClelland, direktorica fotografije i šefica umjetničke produkcije za Saatchi Saatchi & Prodigious. 

Nagrada za Fotografa godine iznosi 25 000 američkih dolara. Pobjednika Open natjecanja očekuje čak 50 000 dolara, dok će pobjednici svake kategorije osvojiti Sony opremu za digitalno snimanje. Fotograf koji osvoji prvo mjesto u kategoriji Professional imat će prilike prisustvovati Sony World Photography Awards večeri u Londonu koja će se održati 17. travnja 2019. godine

Fotografije koje budu u užem izboru bit će izložene na u galerijskom prostoru Somerset House u Londonu od 18. travnja do 6. svibnja iduće godine. 

Cilj natječaja je poticanje razvoja fotografske kulture diljem svijeta i stvaranje globalne platforme za današnje fotografske talente. Na natječaj Sony World Photography Awards mogu se prijaviti svi ljubitelji fotografije, a prijave su besplatne putem službene stranice natjecanja
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: