Iskoristite besplatnu registraciju za hrvatske tvrtke na Consumer Electronic Showu 2019.

PODUZETNIČKE NOVOSTI
04.12.2018 10:12:43

Posjetite najveći sajam potrošačke elektronike u Las Vegasu!

Iskoristite  besplatnu registraciju za hrvatske tvrtke na Consumer Electronic Showu 2019.

Consumer Electronic Show (CES) je najveći sajam potrošačke elektronike na kojem se predstavljaju nove i inovativne tehnologije od 1967. godine. CES 2019. održat će se u Las Vegasu, u državi Nevada, od 8. do 11. siječnja 2019. Ovaj događaj poznat je kao najveći svjetski sajam novih tehnologija i okuplja sve zaljubljenike u potrošačku elektroniku, gadgete i raznorazne inovativne uređaje.

Ako i vi želite sudjelovati na CES-u 2019, trgovinski ured U.S. Commercial Service pri Veleposlanstvu SAD-a omogućuje besplatnu registraciju za CES hrvatskim poduzećima. Inače, cijena samostalne registracije do 13. prosinca 2018. je 100 dolara, a nakon tog datuma iznosit će 300 američkih dolara. 

Osobe koje se registriraju putem U.S. Commercial Servicea neće imati nikakve obveze prema njemu, već su samo dužne obavijestiti ih ako u budućnosti sklope posao s nekim američkim poduzećem. Cilj Trgovinskog ureda je promicanje američkih poduzeća u Hrvatskoj. Svrha projekta jest potaknuti daljnju suradnju i jačanje poslovnih odnosa između tvrtki dviju država. 

Consumer Electronic Show svake godine okuplja više od 4 500 izlagača, a održi se više od 250 konferencija koje posjeti više od 180 000 posjetitelja iz 150 zemalja svijeta. 

Sve o CES-u možete saznati na službenim stranicama eventa, a za više informacija i ostvarivanje besplatne registracije javite se na office.zagreb@trade.gov.

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više