Bliži se 5. konferencija o izvozu "Pametni znaju čemu služi izvoz"

PODUZETNIČKE NOVOSTI
27.06.2018 08:06:36

3. srpnja, Zagreb

Bliži se 5. konferencija o izvozu "Pametni znaju čemu služi izvoz"

 
Konferencija o izvozu "Pametni znaju čemu služi izvoz" najvažnija je godišnja aktivnost Liderova Kluba izvoznika, projekta pokrenutog prije pet godina da bi senzibilizirao javnost, osobito donositelje političkih i ekonomskih odluka, o potrebi snažna poticanja izvoza kao preduvjeta rasta gospodarstva i BDP-a. Osim članova Kluba na konferenciji će sudjelovati drugi izvoznici te predstavnici Vlade, ministarstava i financijskih ustanova i parlamentarnih stranaka.
 
Konferencija o izvozu održava se pod geslom "Pametni znaju čemu služi izvoz" kako bi dodatno upozorila na to da je upravo rast izvoza u protekle tri godine bio najvažniji čimbenik s pomoću kojega je ostvaren rast BDP-a. Program Konferencije koncipiran je tako da nositelje političkih i ekonomskih odluka upozori na ‘uska grla’ koja usporavaju izvoz te da ujedno izvoznicima bude korisna u smislu ukazivanja na mogućnosti snažnijeg prodora na strana tržišta. Stoga će se u programskom konceptu ravnopravno smjenjivati izvoznici sa svojim konkretnim problemima, rješenjima i uspješnim vlastitim primjerima.
 
Pogledajte cjelovit program konferencije.

CILJ KONFERENCIJE

Uputiti na dobre primjere, ali i izazove s kojima se izvoznici svakodnevno susreću. Povezati poduzeća izvoznike s poduzećima izvoznicima-početnicima, potaknuti suradnju na stranim tržištima. Sve to u funkciji poticanja razvoja poduzetništva, proizvodnje, inovativnih modela poslovanja i edukacije temeljem međusobne suradnje i razmjene iskustava.

KOME JE NAMIJENJENA

Osim članova Kluba na konferenciji će sudjelovati drugi izvoznici te predstavnici Vlade, ministarstava i financijskih ustanova, parlamentarnih stranaka i zastupnici u Europarlamentu. Konferencija je namijenjena tvrtkama svih profila koje žele poboljšati svoje izvozne rezultate.

LIDEROV KLUB IZVOZNIKA

AD Plastik, Alarm automatika, Badel 1862, Dalekovod, DHL, DIV Tvornica vijaka, Đuro Đaković Holding, Ericsson Nikola Tesla, Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Hrvatska poštanska banka, Hrvatsko kreditno osiguranje, INA, JGL, Keramika Modus, Kotka, Kraš, Podravka, Radin, SAAB, Šestan-Busch, Spar Hrvatska, Spider Grupa, Tehnix, Vetropack Straža, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta.

 
5. konferencija o izvozu održat će se 3. srpnja 2018. godine u zagrebačkom Hotelu Panorama. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 600 kn + PDV, a uključuje sudjelovanje na predavanjima, konferencijske materijale, aktualno izdanje tjednika Lider, te ručak i kavu u pauzi.
 
 
PRIJAVA
 
 
(I: eCroatia.info/lider.events)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više