9. Liderova konferencija "Budućnost obiteljskih tvrtki"

PODUZETNIČKE NOVOSTI
09.02.2018 09:02:32

Za sve nasljednike obiteljskih biznisa, 23. veljače, Kraš Auditorium

9. Liderova konferencija "Budućnost obiteljskih tvrtki"

Nasljednici obiteljskog biznisa u fokusu su 9. Liderove konferencije Budućnost obiteljskih tvrtki, koja će biti održana 23. veljače 2018. godine u Kraš Auditoriumu.
 
 
U većini obiteljskih tvrtki u Hrvatskoj upravo se odvija proces tranzicije upravljanja s generacije osnivača na generaciju njihovih nasljednika. Budući da je većina danas uspješnih obiteljskih tvrtki u Hrvatskoj utemeljena devedesetih godina 20. stoljeća, u tržišnim okolnostima koje su bile bitno različite od današnjih, generacija koja preuzima njihovo upravljanje suočena je sa posve drugačijim izazovima u poslovanju od onih kakve su imali njihovi roditelji.
 
U želji da se osnivačima i njihovim nasljednicima olakša primopredaja upravljanja u obiteljskim tvrtkama, ovogodišnja će se konferencija prvenstveno baviti onim temama za koje se kroz aktivnosti Liderova Kluba obiteljskih tvrtki utvrdilo kako su univerzalno zanimljive u procesu tranzicije upravljanja:
  • Je li za nasljednike obiteljskih tvrtki bolje od početka sudjelovati u radu obiteljske tvrtke ili prvo stjecati poslovna iskustva negdje drugdje;
  • Kako angažirati konzultanta koji će pomoći u tranziciji upravljanja obiteljskom tvrtkom;
  • Kako iskoristiti priliku i kupiti još jednu obiteljsku tvrtku;
  • Kako doći do kapitala uz pomoć strateškog partnera, a ne ostati bez većinskog vlasništva u svojoj tvrtki.
Sudionike konferencije ove godine očekuje čak pet praktičnih radionica koje će voditi ugledni stručnjaci za pojedina područja. O tome kako (ne) razgovarati s bankarima polaznike istoimene radionice poučit će Damir Brkić iz društva Brkić&partneri d.o.o., Gordana Kastrapeli i Marko Grilc (Krug Izvrsnosti) održat će radionicu na temu komunikacije s kupcima za povećanje prodaje, a Damir Podhorski (Escape d.o.o.) otkrit će tajne digitalnog marketinga i brendiranja putem weba. Kako kupiti ili prodati tvrtku tema je radionice koju će održati vlasnica Zaokreta, Kristina Ercegović, a kako odabrati i zadržati kvalitetne zaposlenike poučit će Barbara Ružić (Artis Rei d.o.o.). 
 
Više o konferenciji pročitajte ovdje.
 
 
(I: eCroatia.info/lider.media, foto: istock)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više