Otvorene su prijave za Dane hrvatskog turizma na Hvaru

eTurizam
03.10.2018 11:10:34

Susreti turističkih djelatnika održavat će se od 24. do 25. listopada 2018.

Otvorene su prijave za Dane hrvatskog turizma na Hvaru

Tradicionalni susret turističkih djelatnika i svih dionika u turističkom sustavu u sklopu Dana hrvatskog turizma održat će se 24. i 25. listopada 2018. godine u gradu Hvaru. Ovogodišnji Dani hrvatskog turizma, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice, obilježavaju 150 godina turističke tradicije. 

Sudionike očekuju brojna predavanja, radionice, skupovi i popratni sadržaji koji će na scenu dovesti poznate strane i domaće turističke stručnjake. Ove godine govorit će se o odnosu filmske industrije i turizma, izgradnji Hrvatske kao nacionalnog brenda, novoj gastro ikoni u Europi te vidljivosti i promotivnoj važnosti turističkih blogera itd. 

Na Danima hrvatskog turizma održat će se i okrugli stol predstavnika Vlade Republike Hrvatske s turističkim djelatnicima, kao i Hrvatski turistički forum u organizaciji HGK. Pojedinim turističkim djelatnicima, destinacijama i turističkim ponudama dodijelit će se priznanja i nagrade za uspješnost. 

Želite li sudjelovati na Danima hrvatskog turizma, potrebno je ispuniti online prijavnicu na stranicama Ministarstva turizma, na kojima možete pronaći i dvodnevni program

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: