Promotivna kampanja "Visit Slavonia, Share Slavonia" dobiva svoje drugo izdanje

eTurizam
04.09.2018 12:09:43

HTZ u Slavoniju dovodi svjetski poznate blogere i influencere

Promotivna kampanja "Visit Slavonia, Share Slavonia" dobiva svoje drugo izdanje

Hrvatska turistička zajednica organizirat će drugi nastavak promotivne kampanje "Visit Slavonia, Share Slavonia". Projekt se na društvenim mrežama provodi pod hashtagom #VisitSlavonia i #ShareSlavonia

Poznati svjetski blogeri iz Njemačke, Poljske, Velike Britanije, Francuske, Makedonije, Australije i Japana pisat će o Slavoniji i njenim turističkim lokalitetima na svojim blogovima i društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i Twittera od 3. do 8. rujna. 

Njihov boravak u ovoj kampanji kreće od Virovitičko-podravske županije i posjetom Parku prirode Papuk, zatim izletištu Jankovec i lokalitetu Rupinca. Slijedi posjet Požeško-slavonskoj županiji i kampu Duboka u mjestu Velika, obilazak vinarije Kutjevo i Kukuruznog labirinta u Viškovcima. 

U Brodsko-posavskoj županiji blogere i influencere očekuje jahanje na ranču Ramarin, obilazak tvrđave Brod i eko-etno sela Stara Kapela. U Osječko-baranjskoj županiji posjetit će državnu ergelu Đakovo te jezera Borovik. Putovanje završava na krajnjem istoku, u Vukovarsko-srijemskoj županiji u Županji i Vinkovcima, kako bi uživali u Vinkovačkim jesenima. 

Ovom promocijom nastoji se približiti hrvatsku turističku kontinentalnu ponudu široj publici, a Slavonija svakako ima širok potencijal za razvoj cjelogodišnjeg turizma. Putovanje i boravak blogera i influencera specijaliziranih za teme putovanja, eno-gastronomije, kulture, mode i fotografije u Slavoniji uživo će se emitirati na društvenim mrežama HTZ-a

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: