GLAVANI PARK

Adrenalinski, adventure park, for children, team building

Ne propustite adrenalin i dobru zabavu u adrenalinskom parku Glavani u Istri. Park ima uređene staze za djecu i odrasle te je otvoren tijekom cijele godine!

PREPORUČUJEMO

Opis djelatnosti

O nama

Spremni za dozu adrenalina?

Adventure park Istra 

Glavani park u Istri nudi vam nezaboravnu avanturu i zabavu. Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, mogu uživati na tri različite staze, zip liniji, ljudskoj ljuljački, praćki i ostalim sadržajima.

Čitaj dalje ako zvuči dovoljno zabavno :)
 
Gdje smo?
Glavani Park nalazi se na cesti Vodnjan (10km) – Barban (6km). Ako dolazite cestom Pula – Labin, po dolasku u selo Manjadvorci pratite cestu koja vodi do Glavani. Dolaskom u Glavane skrenite lijevo, glavnom cestom vozite 300 metara i ugledat ćete Glavani Park.
 
Glavani Park pregledan je i kontroliran od strane najvećih europskih autoriteta za adrenalinske parkove – the European Ropes Course Association. Potvrđeno je da Glavani park zadovoljava tražene EN standarde i međunarodne kodove za adrenalinske parkove.

Tri staze
U parku postoje tri rute, odnosno staze – žuta, plava i crna, a svaka je viša i teža od one prethodne. Plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.
 
Avantura za cijelu obitelj
Glavani park idealno je mjesto za bijeg od svakodnevne rutine. Povedite svoje najdraže i zabavite se kao nikad do sad. Za djecu smo pripremili stazu prilagođenu njihovom uzrastu, a stariji mogu birati između tri staze.
 
Prije svake staze provodi se kratki tečaj gdje vam naše osoblje pokaže kako nositi i koristiti opremu te kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz pomoć našeg osoblja proći ćete 2 metara visoku žutu rutu, a nakon toga ste spremni na više staze.

Team building Istra

Imate tvrtku ili obrt? Organizirajte za svoje zaposlenike nezaboravni team building - poboljšajte međusobne odnose, odmorite se i upoznajte prirodne ljepote Istre.
 

Otvoreni smo tijekom cijele godine
Svaki dan 09:00 - 20:00

Referenca

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: