I ovog ljeta Dvorišta pričaju priču o Zagrebu

eTurizam
13.07.2018 10:07:04

Zanimljivo desetodnevno događanje počinje 13. srpnja

I ovog ljeta Dvorišta pričaju priču o Zagrebu

Sada već petu godinu, u Zagrebu će se i ove godine održati Dvorišta, jedno od zanimljivijih ljetnih događanja. Manifestacija će biti otvorena od 13. pa sve do 22. srpnja 2018., kada će posjetitelji moći zaviriti u skrivena dvorišta i terase zagrebačkog Gornjeg grada

"Tijekom deset nezaboravnih dana posjetitelji imaju jedinstvenu priliku zaviriti iza fasada nekih od najljepših zagrebačkih palača i doživjeti čarobne ambijente ovih jedinstvenih gornjogradskih prostora. No čeka ih tu i puno dobre urbane zabave jer se u dvorištima mogu osvježiti slasnim zalogajima, osvježavajućim gutljajima i dobro se zabaviti uz prvorazredne glazbene izvođače i žive svirke jazza i klasike do popa.", stoji u opisu Dvorišta. 

Potvrda o originalnosti i uspjehu ove desetodnevne manifestacije vidljiva je i kroz dva dobivena priznanja; ona za najkreativniji te najinovativniji projekt u hrvatskom turizmu

I ove godine bit će aktualne "stare" lokacije Dvorišta: palača Balbi u Demetrovoj, palača Erdödy-Drašković u Opatičkoj i palača Gvozdanović u Visokoj ulici te privatna dvorišta u Opatičkoj i Radićevoj ulici. No, ove godine Dvorišta donose i nove lokacije: dvorište vile Ehrlich-Marić, u zgradi Hrvatskog muzeja arhitekture HAZU  u Ulici Ivana Gorana Kovačića te dvorište Gimnazije Tituš Brezovački na adresi Habdelićeva 2.

Uz zabavni program, gastro ponudu i kulturni program, u svakom vas Dvorištu čeka i knjiga dojmova. Ne propustite priliku doživjeti Zagreb na sasvim jedan drugačiji način!

(I: eCroatia.info / dvorista.in)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: