Trodnevni zabavni program na Braču – Graffiti na Gradele

eTurizam
26.07.2018 10:07:39

Od 26. do 28. srpnja 2018. u Bolu na Braču

Trodnevni zabavni program na Braču – Graffiti na Gradele

Sedmu godinu zaredom održat će se Graffiti na Gradele, međunarodni graffiti festival u Bolu na Braču. Festival će tijekom tri dana postati središnje mjesto okupljanja mladih grafitera, street art umjetnika, glazbenika, dizajnera, DJ-eva, skatera itd. Svi oni željni dobre zabave, opuštene atmosfere i dobre glazbe su dobrodošli!

Ovogodišnji Graffiti na Gradele održava se na prostoru napuštenog hotela, Bijela kuća, nedaleko dominikanskog samostana, a s platoa se prostire predivan pogled na otok Hvar. Cijeli glazbeni program smješten je na ovoj lokaciji, gdje će ujedno boraviti i većina grafitera, dok u krugu od desetak minuta hoda se nalaze preostali zidovi koje će oslikavati jedni od najvećih grafitera i street art umjetnika iz Hrvatske, regije, ali i cijelog svijeta
 
Graffiti na Gradele, glazbeni program, Bol, Brač 

Na festivalu će sudjelovati neki od trenutno najpoznatijih street art imena: Zoer i Velvet iz Francuske,  Flying Förtress iz Njemačke, dok iz Španjolske dolaze Sebas Velasco i Iñigo Sesma. Hrvatske i regionalne street art umjetnike ove godine predstavljaju Lunar, Chez 186, Sarme, Artez, Wuper, Senkone, Smack, Casino, Roxal i Nikola Mihajlović. 

Graffiti na Gradele donosi vam i bogat glazbeni program, koji uključuje najbolje od hrvatske hip-hop scene: Krankšvester, Vojko V., High 5, Stoka, Kuku$ Klan, Tone Tuoro i Buntai. Dnevnu glazbenu atmosferu podizat će DJ-evi: Oliver, Tikach, VRH, Zembo Latifa, Kuna Rofellos, Niki Peducci, Gang Gang, Babilonska, Ineskich, Resk i Traples. 
 
Graffiti na Gradele, Bol na Braču 

Organizatori su za posjetitelje osigurali i zabavan program. Oni hrabri moći će se okušati u crtanju graffita na natjecanju "Ziggi best papers dizajnu" ili pak crtati razglednice za kampanju "Bezbrižni pozdrav s Jadrana". Računalo se i na plesače koji će se moći obračunati u battleovima:  Noss i Cropp Bboying te HipHop battle. Za one sportskog duha tu su i Jägermeister turnir u stolnom nogometu, natjecanje u skokovima u more i street basket turniri. Ovogodišnja novost Graffitija na Gradele je bonbon utrka luftićima. Natjecateljski duh možete pokazati i na Kvizo Manijakovom HipHop pub Kvizu, dok najmlađi fanovi street arta i graffitija mogu svoje vještine klesati na graffiti radionici

Važno je napomenuti kako je posjet Graffitima na Gradele u potpunosti besplatan! Što još čekate?

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: