Dubrovnik Outdoor Festival zabavom i sportom promovira zdravi način življenja

eTurizam
08.05.2018 09:05:11

Od 14. do 20. svibnja, Dubrovnik

Dubrovnik Outdoor Festival zabavom i sportom promovira zdravi način življenja

 
Dubrovnik Outdoor Festival 2018. održat će se u Dubrovniku od 14. do 20. svibnja. Riječ je o manifestaciji koja zabavom i različitim pustolovnim aktivnostima na otvorenom poput planinarenja, biciklizma, kajakarenja na moru, penjanja, pustolovnih utrka itd. promovira zdravi način življenja. Na drugom će se Dubrovnik Outdoor Festivalu održati i razni seminari i stručne radionice koje će promovirati važnost sigurnosti u pustolovnom turizmu.

U sklopu festivala, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska gorska služba spašavanja organiziraju edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, koja će se održati 14. i 15. svibnja na području Konavala. Prijaviti se možete ispunjavanjem online obrasca.

Uz pomoć Svjetske organizacije za pustolovni turizam (ATTA), Sveučilišta u Dubrovniku, nacionalnih i lokalnih sportskih klubova te Hrvatske gospodarske komore, Dubrovnik Outdoor Festival 2018. planira ugostiti predavače specijalizirane za pustolovni turizam i adrenalinske sportove. Sudionici će imati priliku saznati više o različitim temama poput međunarodnih standarda za pustolovne vodiče, kondicijske pripreme sportaša na otvorenom, različitih adrenalinskih sportova u funkciji turizma, važnost Hrvatske gorske službe spašavanja, sigurnosnih standarda u pustolovnom turizmu i još mnogo toga.

Na ovogodišnjem je programu festivala i međunarodna radionica i obuka za vodiče kajakarenja na moru, koja će se održati u Dubrovniku od 13. do 18. svibnja u suradnji s Međunarodnom udrugom vodiča za kajakarenje na moru (ISKGA) i Hrvatskom gospodarskom komorom. HGK sufinancira edukaciju za kajakarenje na moru u iznosu od 1.500 kn po osobi (cijena edukacije je 4000 kn) za najviše šest osoba iz tvrtki članica HGK, a u slučaju interesa prijavite se izravno organizatoru na: info@tmadventure.com.

Više o navedenim programima edukacije i Dubrovnik Outdoor Festivalu možete pročitati na web-stranici festivala.
 
 
(I: eCroatia.info/hgk.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: