Nakon Osijeka, Zagreb i Split organiziraju Dane poslova u turizmu

eTurizam
21.01.2019 10:01:38

Prilika za upoznavanje poslodavaca i onih koji traže posao u turizmu

Nakon Osijeka, Zagreb i Split organiziraju Dane poslova u turizmu

Dani poslova u turizmu predstavljaju priliku za povezivanje poslodavaca i posloprimaca koje zanima karijera u sektoru turizma. Naime, radi se o okupljanju na kojem se oni koji traže posao mogu upoznati i predstaviti potencijalnim poslodavcima iz raznih turističkih kompanija i informirati o mogućnostima zapošljavanja. 

Manifestacija će se održati u 3 grada prema rasporedu: 

Osijek - 18. siječnja 2019., Sportska dvorana Gradski vrt, Ulica kneza Trpimira 23, od 10 do 15 sati
Zagreb - 25. siječnja 2019., Kongresna dvorana na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, od 10 do 15 sati
Split - 1. veljače 2019., Športski centar Gripe, Osječka 11, od 10 do 15 sati

Dani poslova u turizmu projekt je nastao u suradnju Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Na Danima poslova u turizmu predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava promovirat će Mjere aktivne politike zapošljavanja u turizmu, a HZZ i Ministarstvo turizma organiziraju i radionice na temu zapošljavanja u sektoru turizma. U planu je i radionica koju će održati Ministarstvo turizma s ciljem promoviranja Poziva sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda pod nazivom "Regionalni centri kompetentnosti  i jačanje privlačnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u sektoru turizma i ugostiteljstva"

Želite li saznati više o poslovnim prilikama i graditi karijeru u turizmu, posjetite jednu od manifestacija u Zagrebu ili Splitu!
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: