12. Kongres hrvatskog kampinga donosi najnovije trendove iz industrije

eTurizam
11.10.2018 12:10:53

Najveći godišnji skup hrvatskog kampinga održat će se u Termama Tuhelj od 12. do 14. studenog

12. Kongres hrvatskog kampinga donosi najnovije trendove iz industrije

Kamping udruženje Hrvatske od 12. do 14. studenog 2018. organizira Kongres hrvatskog kampinga. Najveći godišnji skup hrvatskog kampinga koji okuplja stručnjake iz ove grane turizma te povezanih institucija i djelatnosti održat će se u Termama Tuhelj u hotelu Well

Svi zainteresirani moći će saznati sve o suvremenim trendovima u hrvatskom i europskom kampingu, alatima i načinima promocije, cjenovnoj politici, direktnoj prodaji te sudjelovati u radionicama

Stručni dio kongresa sastoji se od brojnih predavanja domaćih i stranih kamping stručnjaka te izložbeno-sajamskog dijela na kojem će biti izloženo više od 20 modela mobilnih kućica i glamping šatora, opreme za kampere te usluge kamping turizma. 

Najboljim kampovima dodijelit će se posebna priznanja za kvalitetu kampova – Croatia's Best Campsites, OK mini camps, zatim slovenska priznanja za kvalitetu kampova – Naj Kamp Adria 2018. itd. 

Za sudjelovanje na kongresu potrebno je ispuniti online obrazac, nakon čijeg ćete ispunjavanja zaprimiti fakturu za plaćanje kotizacije. Prijava se smatra valjanom tek po uplati.  

Cijena kotizacije za članove Kamping udruženja Hrvatske i izlagače iznosi 625,00 kn po osobi (PDV uključen u iznos), dok ostali sudionici trebaju izdvojiti iznos od 1062,50 kn. 

Detaljnije informacije potražite na službenim stranicama Kongresa hrvatskog kampinga.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: