International Health Tourism Conference u Crikvenici

eTurizam
31.10.2018 10:10:58

8. i 9. studenog Crikvenica postaje domaćin međunarodne konferencije posvećene zdravstvenom turizmu

International Health Tourism Conference u Crikvenici

U hotelu Omorika u Crikvenici će se 8. i 9. studenog 2018. održati šesta međunarodna konferencija posvećena zdravstvenom turizmu, International Health Tourism Conference (IHTC). Organizatori IHTC-a su Turistička zajednica Grada Crikvenice, Thalassotherapia Crikvenica i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera. 

Konferencija će na crikveničkoj Rivijeri okupiti sudionike iz područja medicine, turizma i ekonomije koji će raspravljati o trendovima u zdravstvenom turizmu. Predavači stižu iz Hrvatske,  Njemačke, Ukrajine, Poljske, Rusije, SAD-a, Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Ovogodišnje izdanje Konferencije donosi suradnju s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, a prvog puta uključivat će i tzv. akademski dio na kojem će se predstaviti znanstveni radovi na temu zdravstvenog turizma u Hrvatskoj i razvoj zdravstvenog turizma na Kvarneru. Prvog dana održavat će se predavanja, dok će drugi dan IHTC-a biti rezerviran za posjete zdravstvenim institucijama na Kvarneru.

Dva dana Konferencije obuhvatit će i 3 radionice

  1. The Norwegian Programme for Climate Therapy abroad – what processes needs to be accomplished for a business partnership between Oslo University Hospital and foreign medical institutions, 
  2. Clinic Reputation = Clinic Revenue,
  3. Going further with the continuum of care : from the early beginning to the digital health solution. 

Konferenciju svake godine posjeti više od 150 stručnjaka koji obnašaju menadžerske pozicije u velikim institucijama i kompanijama koje se bave zdravstvenim turizmom. 

Ako još niste prijavili za sudjelovanje, do 8. studenog moguće je registrirati se po cijeni od 500 kuna putem online obrasca

Detaljne informacije provjerite na službenim stranicama Konferencije.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: