UberBOAT ovog ljeta, uz Split i Dubrovnik, dostupan i u Šibeniku

eTurizam
28.06.2018 09:06:57

Osim opcije transfera, od ove godine nudi i izlete

UberBOAT ovog ljeta, uz Split i Dubrovnik, dostupan i u Šibeniku

 
Drugu godinu zaredom, Uber u Hrvatskoj predstavlja jedinstvenu uslugu UberBOAT koja će biti dostupna isključivo na dalmatinskoj obali tijekom cijelog ljeta. UberBOAT će se ove godine moći naručiti ponovno u Splitu i Dubrovniku, a od ove godine i u Šibeniku, kao i na otocima u njihovom okruženju.

Prošle godine uslugu su koristili turisti iz više od 40 zemalja, a njezino predstavljanje Hrvatskoj je donijelo pažnju najrelevantnijih svjetskih medija što je jasan pokazatelj koliko je Uber pomogao promociji hrvatskog turizma diljem cijelog svijeta.

"UberBOAT je jedinstvena usluga uz koju turisti lako, brzo i pouzdano mogu upoznati najljepšu stranu Hrvatske. Turisti više od 40 nacionalnosti koji su prošlog ljeta koristili UberBOAT uslugu, u svoje su domovine poslali najljepše slike s naše obale i postali najbolji ambasadori hrvatskog turizma. UberBOAT će im i ove godine biti na raspolaganju kako bi kod nas doživjeli svoj najbolji odmor i nastavili diljem svijeta promovirati Hrvatsku", istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.
 

UberBOAT za transfer ili izlet

Ove godine UberBOAT će imati dvije različite opcije: transfer i izlet. Korisnici će putem Uberove aplikacije samo u nekoliko poteza po ekranu pametnog telefona u splitskom, dubrovačkom i šibenskom akvatoriju moći naručiti gliser za transfer od obale do otoka, i obrnuto, kao i za izlete po želji korisnika u dogovoru s kapetanima. Kroz aplikaciju će se ponuditi nekoliko mogućih ideja, od posjeta Modroj špilji ili Zlatnom ratu, do obilaska otoka u splitskom akvatoriju ili Elafitskih otoka.

Plovila koja su prijavljena na UberBOAT su gliseri koji mogu primiti do osam putnika. Svi pružatelji usluga licencirane su kompanije za povremeni pomorski prijevoz, čiji kapetani imaju važeće dozvole za komercijalni prijevoz. Korisnici mogu, zahvaljujući opciji dijeljenje cijene s prijateljem, podijeliti trošak plovidbe gliserom sa suputnicima.
 
 
(I: eCroatia.info/lider.media)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: