MojPosao organizira prvi online specijalizirani Sajam poslova u turizmu (od 21. do 28. veljače)

eTurizam
02.02.2018 11:02:49

Virtualno okupljanje poslodavaca iz područja turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva

MojPosao organizira prvi online specijalizirani Sajam poslova u turizmu (od 21. do 28. veljače)

Praćenjem kretanja radne snage i zapošljavanja u turizmu i ugostiteljstvu, MojPosao je odlučio organizirati prvi online specijalizirani SAJAM POSLOVA U TURIZMU
 
Vremenska komponenta specifična za ovu branšu kao i deficit kadra zahtijevaju brzu komunikaciju u cilju kvalitetnog zapošljavanja, stoga se ovakav oblik sajma nametnuo kao idealno rješenje za okupljanje zainteresiranih strana na jednom mjestu i to u idealnom vremenu pripreme za sezonu.
 
Dugogodišnje iskustvo u organizaciji ovakvih događanja rezultiralo je odličnom platformom lakom za korištenje i poslodavcima i posloprimcima. U sedam dana trajanja sajma, od 21. do 28. veljače 2018. godine, omogućena je i prijava na više pozicija odjednom uz direktnu komunikaciju putem chat-a, video intervjua i webcasta. 
 
Posjetite ovo virtualno okupljanje poslodavaca iz područja turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva jer vas čeka bogata ponuda poslova, kao i mogućnost direktne komunikacije sa željenim poslodavcem.
 
Izlagači/poslodavci mogu birati svoje štandove između classic - jednostavnog dizajna štanda, superior - više mogućnosti za uređenje štanda i deluxe s posebnim mogućnostima dizajna štanda.
 
 
Nakon prijave za sudjelovanje, dobit ćete korisničke podatke za pristup svom štandu, te ćete moći odabrati izgled štanda (pozadina, osoba, stol…) i nadopuniti ga informacijama o svojoj tvrtki, zaposlenicima, otvorenim pozicijama i sl. Za popunjavanje virtualnog štanda potrebno je svega par sati ovisno o vrsti štanda i količini informacija koje želite prikazati posjetiteljima.

Što donosi Sajam poslova u turizmu?

  • Doseg do 140.000 tražitelja posla i 1.500.000 korisnika
  • Brza i jednostavna komunikacija s posloprimcima
  • Dostupnost putem svih moblinih uređaja i računala
  • Medijska kampanja u vrijednosti od 500.000 kuna
Za više informacija posjetite stranice Moj posao u turizmu.
 
 
(I: eCroatia.info/mojposaouturizmu.net)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: