5. Međunarodni kongres povijesnih gradova

eTurizam
20.03.2019 10:03:06

Od 26. do 29. ožujka u Solinu će biti riječ o promociji i razvoju novih proizvoda u povijesnim gradovima

5. Međunarodni kongres povijesnih gradova

TZ grada Solina, hotel President Solin i Grad Solin organiziraju 5. Međunarodni kongres povijesnih gradova koji će se održati od 26. do 29. ožujka 2019. 

Kongres je koncipiran u duhu mota "Meet, share & build", a cilj je potaknuti:  

  • susrete vodećih osoba u turizmu i arheologiji povijesnih gradova - MEET
  • razmjenu iskustava s aspekta promocije na domaćem i stranom turističkom tržištu - SHARE
  • razvoj novih turističkih proizvoda i usluga kroz zajednički angažman vodećih ljudi u turističkoj destinaciji - - BUILD

Tema kongresa bit će zaštita i interpretacija povijesnih atrakcija i lokaliteta u hrvatskim povijesnim gradovima putem benchmarkinga s inozemnim gradovima. Prezentirat će se povijesna razdoblja od prapovijesti do srednjega vijeka. 

Cilj je kongresa prezentirati povijesne gradove u Hrvatskoj, ali i inozemstva iz raznih povijesnih perioda, uz naglasak na destinacijski menadžment, tj. kreativnu i interpretativnu prezentaciju lokaliteta od povijesnog i kulturnog značaja. 

Predavači dolaze iz Rumunjske, Austrije, Češke i Hrvatske, a program uključuje i panel diskusiju "Poduzetništvo u kulturi i turizmu"

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti online prijavnicu. Više informacija o kongresu, predavačima i programu saznajte na službenim stranicama.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: