Javni poziv za udruženo oglašavanje i strateške promotivne kampanje u 2020.

eTurizam
02.09.2019 09:09:42

HTZ očekuje realizaciju niza kvalitetnih i strateških suradnji koje će Hrvatskoj osigurati jaku poziciju na konkurentnom tržištu

Javni poziv za udruženo oglašavanje i strateške promotivne kampanje u 2020.

HTZ je objavila Javni poziv za udruženo oglašavanje sa subjektima javnog i privatnog sektora koje obuhvaća opću destinacijsku promociju, promociju smještajne i ostalih oblika turističke ponude destinacije

Pozivima se želi ostvariti značajne suradnje s domaćim i stranim partnerima koji rade na promociji turizma u Hrvatskoj. Cilj je realizirati niz kvalitetnih strateških partnerstava koji će hrvatskom turizmu osigurati jaku poziciju na sve konkurentnijem turističkom tržištu. 

U poziv su uključena 3 modela oglašavanja: 

1. Udruženo destinacijsko oglašavanje sustava turističkih zajednica
2. Udruženo oglašavanje ponude destinacije
3. Udruženo oglašavanje ponude nautičkog turizma 

 
Prijave se podnose poštom na pojedine turističke zajednice županija ili HTZ-u, ovisno za koji se model prijavljujete. Rok za podnošenje prijava je 27. rujna 2019. 

Osim navedenog, objavljen je i Poziv za iskazivanje interesa za provedbu strateških promotivnih kampanja na emitivnim tržištima u 2020. godini. Cilj je kroz suradnju podići svjesnost o brendu Hrvatske na odabranom tržištu targetirajući potencijalne posjetitelje zajedničkim kampanjama, koristeći promotivne kanale, alate i iskustvo partnera u području organiziranih turističkih programa. Mogući partneri su turoperatori i prijevoznici koji uvode svoje programe ili proširuju aktivnosti u pred i postsezoni s namjernom daljnjeg rasta poslovanja u sljedeće 3 godine. 

Svi javni pozivi i upute objavljeni su na stranicama Hrvatske turističke zajednice.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: