Javni poziv za kandidiranje projekata u sklopu programa Konkurentnost turističkog gospodarstva

eTurizam
29.01.2019 11:01:08

Natječaj je otvoren do 1. ožujka

Javni poziv za kandidiranje projekata u sklopu programa Konkurentnost turističkog gospodarstva

Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za projekte iz programa Konkurentnost turističkog gospodarstva s ciljem podizanja konkurentnosti turizma na višu razinu. 

Proračunom programa predviđena su bespovratna sredstva u visini od 23 652 700,00 kuna. Sredstva će se dodjeljivati projektima kroz 4 mjere: 

  1. Mjera A: povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata (hotela, kampova, ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, ugostiteljskih objekata na OPG-ovim)
  2. Mjera B: razvoj posebnih oblika turizma
  3. Mjera C: dostupnost i sigurnost turista
  4. Mjera D: prepoznatljivost

Dodjela sredstava vršit će se za projekte koji za cilj imaju podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva kroz potporu ulaganjima u povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata, razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda destinacije, internacionalizaciju poslovanja, održivi razvoj, diversifikaciju ponude, korištenje novih tehnologija... 

Prihvatljivi prijavitelji su subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti, zadruge) te obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge. 

Javni poziv otvoren je do 1. ožujka 2019. godine. Prijave je obvezno poslati online putem, uz ispunjeni Prijavni obrazac KTG/2019, kojeg je potrebno dostaviti i u tiskanom obliku s opisom projekta i potrebnim prilozima na adresu: Ministarstvo turizma, Prisavlje 14, 10 000 Zagreb, Prijava na javni poziv KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA 2019. (navesti i mjeru na koju se prijavljuje projekt) A1, A2, A3, A4, B, C, ili D, s naznakom "NE OTVARATI". 

Detaljne informacije i svi potrebni obrasci dostupni su na stranicama Ministarstva turizma
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: