HTZ će do kraja godine promovirati poslovni turizam

eTurizam
23.11.2018 12:11:58

Promotivna kampanja provodit će se na 9 svjetskih tržišta

HTZ će do kraja godine promovirati poslovni turizam

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) do kraja će ove godine provoditi posebnu promotivnu kampanju poslovnog turizma kao jednog od ključnih segmenata turističke ponude na hrvatskom tržištu i to na devet svjetskih tržišta: Francuskoj, Njemačkoj, Austriji, Velikoj Britaniji, Italiji, Sloveniji, Rusiji, zemljama Beneluxa i SAD-u

Kampanja će se provoditi putem društvenih mreža, printanih oglasa u specijaliziranim MICE izdanjima i online kanala oglašavanja. Direktor HTZ-a, Kristjan Staničić izjavio je kako poslovni turizam predstavlja važan turistički proizvod jer poslovni gosti čine stabilan izvor potražnje koja je najizraženija upravo u razdobljima pred i postsezone.

HTZ podsjeća kako provode i druge aktivnosti usmjerene ka promicanju poslovnog turizma, stoga će tijekom 2019. godine nastupati na nekima od najznačajnijih specijaliziranih kongresnim burzama kao što su IMEX Frankfurt, IMEX America, IBTM Barcelona i CONVENTA Ljubljana. Također će se organizirati i Buy i Sell radionice koje su se pokazali kao odlični B2B susreti.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: