Povodom Svjetskog dana turizma održava se konferencija "Turizam i urbanizam"

eTurizam
23.09.2019 11:09:08

27. rujna na otoku Viru

Povodom Svjetskog dana turizma održava se konferencija "Turizam i urbanizam"

Povodom Svjetskog dana turizma u Villi Lanterni na otoku Viru 27. rujna 2019. održat će se konferencija "Turizam i urbanizam". Organizatori su Općina Vir i Poslovni dnevnik. 

Visoki dužnosnici iz resornih ministarstava i predstavnici akademske zajednice i zakona na tematskim će prezentacijama i panel diskusijama raspravljati o prednostima i nedostacima turizma u Hrvatskoj, a poseban naglasak bit će na održivosti. 

Kvalitetno urbanističko planiranje i briga o okolišu glavni su preduvjeti za uspješne turističke rezultate neke destinacije. Cilj je konferencije ukazati na probleme s kojima su se susrele hiper razvijene turističke zemlje zbog ne uzimanja u obzir pravovremeno i adekvatno poslovno planiranje, čime su ugrozile okoliš i dugoročnu zaradu od turizma.

Prijavite se na konferenciju i saznajte u kakvom su odnosu turizam i urbanizam i je li Hrvatska spremna i dovoljno snažna za implementaciju održivog turizma, na koje načine na razvoj turizma mogu utjecati lokalna i državna politika te kakva je uloga struke u svemu tome. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: