Prijavite se na natječaj Booking.com Booster namijenjen startupovima u sektoru održivog turizma

eTurizam
06.11.2018 12:11:33

Prva nagrada iznosi 500 000 eura!

Prijavite se na natječaj Booking.com Booster namijenjen startupovima u sektoru održivog turizma

Booking.com otvorio je prijave na treći godišnji Booking Booster, program novčane potpore namijenjen startupovima iz sektora održivog turizma. Od prijavitelja se traže rješenja koja se temelje na tehnologiji kako bi se svladali izazovi održivog turizma. Ukupan fond za nagrade nagrada iznosi 2 milijuna eura, a prvo mjesto očekuje 5000 000 eura

Na natječaj se mogu prijaviti startupovi čija je misija rješavanje problema održivosti u turizmu. Jedan od problema koji Booking.com želi riješiti je prebukiranost pojedinih svjetskih destinacija, odnosno smanjiti preveliku koncentraciju turista na jedno mjesto. 

Prijaviti se možete od 1. studenog do 2. prosinca 2018. godine. Prijavljeni projekti ocjenjivat će se prema selekcijskim kriterijima: Impact, Innovation, Growth, Strategy, Financials i Team & Leadership. Nakon posljednjeg kruga selekcije, pomno odabrani prijavitelji u veljači će primiti službeni poziv za uključenje u program. 
 
Booking Booster 2019 

U Booking Booster Programme ući će 8 do 10 odabranih startupova iz sektora održivog turizma koji će se od 23. travnja do 10. svibnja 2019. okupiti na trotjednom programu u Amsterdamu koji će obuhvatiti posebno osmišljena predavanja, radionice i savjetodavne treninge te jedan-na-jedan mentorstva koje će održati stručnjaci iz Booking.coma

Svoj projekt natjecatelji će uživo predstaviti 9. svibnja 2019. stručnom žiriju te imati zadatak da ih uvjere zašto upravo njihov projekt treba osvojiti novčanu nagradu i kako će je iskoristiti za rast i razvoj poslovanja.  

Detaljne kriterije i sve informacije o Booking Boosteru saznajte na službenim stranicama natječaja

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: