International Hotel Technology Forum 2019

eTurizam
28.03.2019 10:03:40

Od 14 do 16. svibnja u Zagrebu

International Hotel Technology Forum 2019

Međunarodni skup International Hotel Technology Forum svake godine mijenja mjesto održavanja, a ove godine održat će se od 14. do 16. svibnja u Zagrebu, na adresi Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam). 

Cilj događanja jest odgovoriti na izazove hotelske industrije uz pomoć najnovijih tehnologija i povezati hotelijere s tehnološkim dobavljačima. 

Tijekom 3 dana moći ćete prisustvovati predavanjima više od 50 govornika i predstavnika poznatih turističkih kompanija i hotela poput Airbnba, Hiltona, Marriotta, Valamara, Four Seasonsa, Ritza i brojnih drugih. Predavači će govoriti o tekućim problemima hotelske industrije. Sudionike očekuju u radionice, debate, okrugli stolovi, studije slučajeva i intervjui. 

Program događanja podijeljen je na dva dijela: 

  • tehnologija i operativni problemi hotelijerstva
  • marketing i distribucija u hotelijerstvu

Sve sudionike IHTF-a organizatori će međusobno povezati u skladu s njihovim poslovnim potrebama i budućim prioritetima. Ovo je prilika svima zaposlenima u hotelskoj industriji da se upoznaju s najnovijim tehnološkim promjenama i nauče kako nadići očekivanja klijenata s unaprijed osmišljenim praktičnim rješenjima koja će ih vinuti među vodeće pozicije u branši. ,

Broj mjesta je ograničen, a za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac i uplatiti kotizaciju unutar 30 dana od dobivanja potvrde i prihvatu prijave. Prije događanja polaznik će primiti potpune informacije o predavačima, seminarima i predstavnicima digitalne industrije za rješenja u turizmu kako bi mogli odabrati na koje sastanke žele ići. 

Kotizacija se plaća ovisno o grupi polaznika, a cijene možete provjeriti na prijavnom obrascu. 

Program i  sve novosti možete pratiti na službenim stranicama IHTF-a

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: