TripAdvisor priprema značajnu promjenu

eTurizam
18.09.2018 10:09:21

Platforma neće više donositi samo recenzije za turiste

TripAdvisor priprema značajnu promjenu

TripAdvisor je najavio kako će krajem 2018. godine lansirati novi dizajn web-stranice i i mobilne platforme koje neće biti samo izvor dobrih i loših recenzija o pružateljima turističkih usluga. Naime, nova usluga funkcionirat će poput društvenih mreža.

TripAdvisor ovim potezom cilja postati najpersonaliziranijom i najpovezanijom zajednicom za putovanja na svijetu. Projekt je trenutno u beta fazi, a omogućit će korisnicima otvaranje profila na kojima će moći objavljivati razne sadržaje, uključujući i fotografije i videa, ali i pratiti druge korisnike i poznate brendove.  

Uz dosadašnjih 661 milijuna recenzija, članovi TripAdvisora moći će sami kreirati novi sadržaj ili pak isplanirati putovanje, s unaprijed definiranim itinerarom i kartama te popisima što žele raditi tijekom putovanja. Svoje osobne itinerare članovi će u postavkama moći držati u svojoj privatnoj kolekciji ili podijeliti na javno kako bi drugima pomogli u planiranju sličnih ili istih putovanja. 

Ova prva verzija razmjene sadržaja između putnika uključila je i mnoge izdavače kao što su National Geographic, Condé Nast Traveler, the Travel Channel, Business Insider and Insider Guides, PopSugar, Great Big Story (CNN Travel), Pandora Music, GoPro, Goop, NYC & Company, Nashville Music City i The Knot. Svi su oni ovaj potez TripAdvisora vidjeli kao priliku za podjelu inspirirajućih članaka, fotografija i videa vezanih uz putovanja i turističke destinacije. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eTurizam

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: