Ako ni vi ne možete dočekati najveći sajam namještaja u regiji, prisjetite se kako je bilo lani!

eDom&vrt
12.09.2019 15:09:37

Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg debija, Design District vraća se u Rovinj.

Ako ni vi ne možete dočekati najveći sajam namještaja u regiji, prisjetite se kako je bilo lani!

Prvo izdanje Design Districta nikako nije prošlo nezapaženo. Potaknuti prošlogodišnjim uspjehom, organizatori su i ove jeseni odlučili staru tvornicu duhana u Rovinju pretvoriti u jedinstveno mjesto okupljanja na kojem će se odvijati sajam namještaja i uređenja interijera

Cilj je na jednom mjestu okupiti dizajnere interijera, arhitekte, hotelijere, privatne iznajmljivače i vlasnike ugostiteljskih objekata, i potaknuti ih na poslovnu suradnju, ali i interakciju s potencijalnim klijentima. 

Fokus je i ovog puta stavljen na opremanje turističkog smještaja. Tako će vlasnici apartmana, soba, vila i kuća za odmor moći saznati kako preurediti smještajne objekte po mjeri modernih turista. Stotinjak domaćih i stranih izlagača na ogromnom će prostoru predstaviti zanimljive komade namještaja, dekoracije za dom i vrt, dok ćete na zanimljivim konferencijama saznati kako estetski i funkcionalno dizajnirati interijer i izazvati wow efekt. 

Osim što ćete saznati nove trendove u opremanju prostora, vidjeti uspješne primjere iz prakse i planirane projekte, nakon formalnog dijela sajma očekuje vas i pregršt zabave na afterwork partyjima u Purple baru. 

Ako i vi želite biti dijelom najvećeg regionalnog sajma namještaja, osigurajte si besplatnu ulaznicu na vrijeme.

Pogledajte video i doživite djelić prošlogodišnje atmosfere. 
 

 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: