Donirajte stari namještaj i osvojite 100 kuna

eDom&vrt
22.10.2019 10:10:39

IKEA nagrađuje vaučerom sve one koji žele donirati komad ili komplet namještaja koji je još u funkciji

Donirajte stari namještaj i osvojite 100 kuna

IKEA je pokrenula novu akciju u Hrvatskoj. Imate li stari komad namještaja ili uređaj koji vam više ne treba, a još uvijek se može koristiti, sve što trebate jest donirati ga! 

Možda vama više nisu vrijedni ili vam zauzimaju dodatni prostor, no višak namještaj nekoga može zaista obradovati. Ispunjavanjem obrasca na stranici IKEA-e možete odabrati želite li donirati, reciklirati ili odložiti nepotrebno, a zauzvrat ćete dobiti vaučer od 100 kuna. 

Koraci su sljedeći: 

1. Za donaciju je potrebno prijaviti predmet, za što je potrebno učitati fotografiju istoga. Učitati možete do 10 slika, svaka veličine 4 MB. Poželjno je da slika jasno predočuje stanje namještaja ili uređaja, a ako postoji kakvo oštećenje, trebali biste to napomenuti. 

2. IKEA će donijeti odluku hoće li namještaj prihvatiti kao donaciju i o tome vas povratno informirati u roku od dva dana. U većini slučajeva, obavijest bude pozitivna. 

3. Nakon potvrde dogovorit ćete se s NVO-om o uvjetima prikupljanja, datumu i vremenu. To možete putem telefona ili e-maila. Trenutno se može pregovarati samo s REMAR-om, međunarodnom organizacijom koja ima sjedište u Zagrebu i Rijeci. Donirani namještaj mora biti istovjetan fotografijama, a NVO će na mjestu preuzimanja odlučiti treba li ga i može li ga se rastaviti radi sigurnijeg prijevoza. 
 
Svi predmeti koji se mogu ponovno koristiti bit će stavljeni na prodaju u prostorima nevladine organizacije (NVO). Bude li odlučeno da se ne mogu koristiti niti nakon popravka, komadi namještaja bit će reciklirani. Ne bude li moguća niti reciklaža, odvest će ih se na odlagalište. 

4. Nakon finaliziranja primopredaje donacija, IKEA će vas kontaktirati kako bi vas obavijestili o dostupnosti vaučera. Neovisno o vrijednosti donacije, vaučer iznosi 100 kuna. i. U Zagrebu ga možete iskoristiti u roku od godine dana za kupovinu u trgovini, dok u Rijeci samo za internet kupnju i to u roku od 90 dana. 
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: