Mercanteinfiera - međunarodni sajam modernizma, antikviteta i kolekcija

eDom&vrt
25.09.2018 10:09:50

Sajam počinje 29. rujna u Parmi

Mercanteinfiera - međunarodni sajam modernizma, antikviteta i kolekcija

Mercanteinfiera jedinstveni je događaj na kojem preko tisuću europskih trgovaca starinama predstavlja svoje antikvitete i kolekcije brojnim posjetiteljima, kolekcionarima i lovcima na suvenire, uključujući arhitekte i dizajnere. Tradicionalno se održava tijekom proljeća i jeseni, a ovogodišnje jesensko izdanje bit će otvoreno od 29. rujna do 7. listopada

Sajam je otvoren za sve talijanske i međunarodne kompanije specijalizirane za tržište antikviteta, kolekcionarstvo i tržište umjetnina koje žele izlagati svoje predmete ili dodati nove svojim kolekcijama. 
 
Mercanteinfiera, Parma, sajam 

Oni koji žele pronaći pokoji starinski komad za uređenje eksterijera, svakako će uživati u odjeljenju Archi e Parchi. Monumentalna dijela od kamena ili drva odvest će vas u svijet zelenog dizajna koji kombinira koncept namještaja sa svim ostalim oblicima umjetnosti.
 
Nezapaženo neće proći ni dio sajma Mercanteinauto, koji će se odvijati od 29. do 30. rujna. Dva dana bit će posvećena starim automobilima i rezervnim dijelovima te fotografskim izložbama na temu klasičnih automobila. Mercanteinauto svojevrsni je muzej koji govori o trendovima, promjenama i povijesti ne samo prijevoznih sredstava, nego i običaja i mode koji su pratili automobilsku industriju. 
 
Mercanteinfiera, Parma, Archi e Parchi, dizajn ekterijera 

Svi posjetitelji u potraži za neki neobičnim predmetom kojim će dekorirati svoj dom ili upotpuniti svoju kolekciju ovdje će zasigurno uživati. Sajam je otvoren od 29. rujna do 7. listopada 2018. od 10 do 19 sati, a cijena ulaznice iznosi 10 eura. 

Posjet Mercanteinfieri ujedno je i prilika da istražite Parmu, grad skladatelja Verdija i Toscaninija, slikara Parmigianinija i Correggija.  Uz razgledavanje na tisuće predmeta iz različitih stilskih razdoblja, kombinirajte i ugodno s korisnim te istražite kuhinju, glazbu  i umjetnost Parme. 
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: