Deterdženti u rinfuzi na deterdžentomatu Food outleta "Žabac"

eDom&vrt
09.01.2018 12:01:09

Projekt pridonosi očuvanju okoliša, a razvili su ga s domaćom tvornicom Labud

Deterdženti u rinfuzi na deterdžentomatu Food outleta "Žabac"

Na zagrebačkoj Trešnjevci deterdženti za razne namjene mogu se kupiti u rinfuzi na deterdžentomatu po povoljnijim cijenama. Po litiri, odnosno kilogramu, cijene se kreću od 5,99 do 7,99 kuna. U kupnju se može doći s vlastitim spremnikom odnosno bocom ili se boca može kupiti u trgovini, prenosi Poslovni dnevnik.
 
Projekt deterdžentomata razvili su u suradnji s domaćom tvornicom Labud.
 
Iz trgovine Žabac su izvijestili da su u suradnji s Centrom za inkluzivne radne aktivnosti zaposlili jednu osobu s invaliditetom koja će raditi na deterdžentomatu po 4 sata dnevno, te pomagati kupcima u korištenju aparata. Zaposleniku Filipu Bosaku ovo je prvi posao, a ovom je prilikom izrazio veliko zadovoljstvo što je dobio priliku za rad.
 
Mario Žamboki, suvlasnik prvog hrvatskog food outleta Žabac, naglasio je kako se ovakvim načinom kupnje deterdženata bez ambalaže pridonosi očuvanju okoliša. Kupci mogu doći s vlastitiom ambalažom u koju se natoči deterdžent iz rinfuze, a sredstva koja se nude su sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, deterdžent za rublje, univerzalno sredstvo za čišćenje, sredstvo za sanitarije i sredstvo za pranje stakla.
 
 
 
(I: eCroatia.info/poslovni.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: