Podstanar ste u Hrvatskoj? Ova aplikacija olakšat će komunikaciju s najmodavcem!

eDom&vrt
03.10.2019 10:10:04

Service App prvo bi trebala stići u Nizozemsku, a zatim se proširiti i na europsko tržište

Podstanar ste u Hrvatskoj? Ova aplikacija olakšat će komunikaciju s najmodavcem!

Tvrtka Typeqast i njeni software inženjeri razvili su aplikaciju koja će svim podstanarima olakšati život u stambenim zgradama. Trenutno je ona zamišljena samo za veće organizacije koje posjeduju desetke, stotine ili tisuće stanova. 

Aplikacija je nazvana Service App i vlasnicima stanova, odnosno najmodavcima omogućava jednostavnu komunikaciju s osobama kojima iznajmljuju stan kada se radi o problemima vezanim uz kvarove, puknuća cijevi, oštećenja itd. 

U stambenim zgradama koje imaju velik broj stanova teško je pratiti kada dođe do problema, javiti najmodavcu, komunicirati sa serviserom... Service App olakšava cjelokupan proces jer se putem nje povezuju podstanari, najmodavci, predstavnici stanara i majstori. Primjerice, pukla je cijev u kupaonici. Vi kao podstanar prijavljujete problem u aplikaciju, prilažete fotografiju ili video, predstavnik stanara poruku proslijedi odgovarajućem servisu za popravke koji onda direktno kontaktira podstanara kako bi dogovorili termin dolaska. 

App je trenutno u izradi samo za Nizozemsko tržište, no planira se i njeno širenje na Europu, što uključuje i Hrvatsku. Iz Typeqasta su najavili kako se još uvijek intenzivno radi na aplikaciji te bi ona bila dostupna kroz 6 mjeseci. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: