1. sajam namještaja Design District uskoro stiže u Rovinj

eDom&vrt
31.10.2018 15:10:58

Design District od 15. do 18. studenog donosi najnovije trendove dizajna interijera

1. sajam namještaja Design District uskoro stiže u Rovinj

Rovinj će od 15. do 18. studenog 2018. postati glavna destinacija za zaljubljenike u dizajn interijera. Design District međunarodni je sajam namještaja i uređenja interijera koji će zasigurno privući sve one koji planiraju opremanje turističkih ili privatnih smještajnih objekata

Manifestacija nastoji interaktivno spojiti nekoliko djelatnosti – turistički sektor, arhitekte i dizajnere te ponuđače i proizvođače namještaja i proizvoda za dekoriranje prostora. Na velikom izlagačkom prostoru očekuje vas kompletna ponuda renomiranih brendova, od projektiranja do uređenja interijera hotela, vila, apartmana, kuća za odmor, restorana i brojnih drugih prostora. 
 
Sajam namještaja i uređenja interijera, Design District, Rovinj 

Osim izložbenog dijela, program manifestacije uključuje i konferenciju, forum, gostujuće predavanje, dodjelu nagrada te afterwork partyje. Konferencija "(bio)Arhitektura / sloboda održivosti" okupit će arhitekte i predavače, a uvest će vas u koncept zelenog i održivog turizma te vas upoznati s temama kao što su bioklimatska arhitektura i ekološki principi proizvodnje građevina i proizvoda. Cilj je konferencije stvoriti održive odnose arhitekata s klijentima i investitorima, kao i dobru i održivu vezu između turizma i svih dionika. 

Svjetski poznati dizajner i arhitekt Karim Rashid 16. studenog predstavit će svim prisutnima njegovo viđenje budućnosti dizajna i kako u digitalnom dobu ostati u korak sa svim inovacijama na svjetskom tržištu. 
 
Sajam namještaja i uređenja interijera, Design District, Rovinj 

Forum "Hrvatska može bolje – pripremite se za Novog gosta" namijenjen je hotelijerima i iznajmljivačima. Novi gost traži nešto autentično, pečat destinacije, što mu možete omogućiti pažljivim odabirom namještaja i sofisticirano dizajniranim interijerom smještajnih i ugostiteljskih objekata. Na forumu ćete dobiti i uvid u mogućnosti povlačenja bespovratnih sredstava te načine komuniciranja s klijentima i trikove kojima možete ostvariti potpunu popunjenost kapaciteta. 

Zadnjeg dana Design Districta stručni će žiri dodijeliti nagrade najboljim izlagačima čiji je proizvod u potpunosti ispunio kriterije dobrog dizajna. 
 
Sajam namještaja i uređenja interijera, Design District, Rovinj 
 
Purple bar postat će centar afterwork partyja na kojima će sudionici imati mogućnost networkinga s potencijalnim partnerima i klijentima, dobiti priliku za upoznavanje Karima Rashida i jednostavno se dobro zabaviti!

Među izlagačkim cjelinama izdvajaju se DD Market i Archi corner. DD Market posebno je dizajniran prodajni koncept dekorativnog asortimana na kojem će posjetitelji zasigurno pronaći i kupiti nešto u skladu sa svojim životnim stilom i potrebama prostora kojeg namjeravaju urediti. Archi corner izlagačka je cjelina u kojoj će se po prvi puta  regiji predstaviti renomirani arhitekti i dizajneri interijera koji će vam predstaviti njihove projekte i naučiti vas o zakonima prostornog uređenja.  
 
Sajam namještaja i uređenja interijera, Design District, Rovinj 

Danas je vrijeme predragocjeno da biste ga potrošili na obilazak raznih mjesta u potrazi za namještajem i proizvodima kojima ćete urediti vaš interijer. Posjetite Rovinj i na jednom mjestu pronađite sve što trebate kako bi vaš prostor postao originalan. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: