Skandinavski trend u uređenju interijera: Tone-in-tone

eDom&vrt
23.08.2018 10:08:42

Ovo je trenutno jedan od najpoželjnijih trendova u dekoriranju interijera

Skandinavski trend u uređenju interijera: Tone-in-tone

Skandinavski trend tone-in-tone u uređenju interijera brzo se proširio svijetom. Ovakav način dekoriranja doma zapravo podrazumijeva da interijer uredite prema nijansi određene boje i pretvorite ga u ugodno mjesto za boravak. Ovaj sofisticiran i jednostavan trend je posebice popularizirao tople nijanse sive i smeđe boje. Donosimo vam dva ključna savjeta za efektan tone-on-tone dekor. 

1. Jedna boja – mnogo mogućnosti


Uređenje doma u jednoj boji nije monotono. Zapravo, treba shvatiti kako je mnogo mogućnosti u nijansiranju. Primjerice, bojenje zidova u suptilno različitim tonovima sive boje može biti prilično efektno. Treba pogoditi koja nijansa sive se slaže s drugom nijansom sive. Zvuči zbunjujuće, ali ključ je u tome da složite pravu kombinaciju toplih tonova boje koje će stvoriti osjećaj udobnosti.  
 
Tone-on-tone dizajn interijera, trendovi uređenja doma 

2. Uskladite nijanse zida s namještajem


Uređenje doma s nekoliko komada namještaja u raznim nijansama odabrane boje zapravo može dodati dubinu prostoriji, kreirati skladan izgled i djelovati opuštajuće na vas. Sjajne površine, kauč, police, ormari, bojano drvo... sve to može djelovati vrlo zanimljivo i estetski privlačno. Dakako, možete dodati par dekorativnih jastuka, neobičnu lampu ili pokoji zanimljiv element koji će mrvicu odudarati od boje, što će prosto učiniti još efektnijim. 
 
tone-on-tone dizajn interijera, usklađivanje nijansi 
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: