Poziv za IKEA Bootcamp u Švedskoj

eDom&vrt
12.12.2018 12:12:30

IKEA poziva 20 startupova u razvoju na suradnju

Poziv za IKEA Bootcamp u Švedskoj

Svima znana švedska trgovina namještaja, IKEA, poziva 20 startup kompanija u razvoju da se prijave na IKEA Bootcamp. Radi se o projektu čija je ideja stvarati bolju svakodnevicu za mnoštvo ljudi u svijetu u kojem svaki pojedinac mora biti obzirniji prema Zemlji i njenim ograničenjima. 

Program IKEA Bootcampa trajat će 3 mjeseca u gradu Älmhultu, a pozivaju se svi startupovi u fazi rasta koji imaju jasne ciljeve i već gotove prototipe. Sudionici programa dobit će priliku surađivati s IKEA-inim timovima i razvijati tehnologije koje se potom mogu iskoristiti za proizvode ove kompanije. 

Kako se program bude odvijao, IKEA će pratiti razvoj ideja svakog startupa i odlučivati hoće li nastaviti suradnju s timovima. Tako će puna tri mjeseca, od 25. ožujka do 18. lipnja 2019., u programu provesti samo oni startupovi za koje IKEA bude 100% sigurna da mogu pridonijeti njihovom razvoju. Ideja je da se pozvani startupovi aktivno bave i svojim svakodnevnim poslovima, stoga boravak u Bootcampu ne mora trajati sve vrijeme. 

U Bootcampu će se tražiti konkretna rješenja za IKEA Range & Supply koja mogu pomoći za razvoj proizvoda i lanca distribucije te rješenja za franšizu IKEA Ingka Group za koju će timovi razvijati ideje za transformaciju trgovina u budućnosti.
 
IKEA kroz suradnju sa startupovima želi smisliti rješenja za urbani život, održivi rast i razvoj te poboljšanje korisničkog iskustva.  

Poziv je otvoren do 31. prosinca 2018., a prijavu možete poslati online putem

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: