Uređujete dom? Nabavite jedinstveni drveni namještaj po mjeri!

eDom&vrt
13.12.2019 13:12:14

Ako želite unikatno dekoriran interijer, u stolariji Vuljanić za vas će izraditi drvena vrata, prozore i namještaj po mjeri.

Uređujete dom? Nabavite jedinstveni drveni namještaj po mjeri!

Opremate svoj novi dom ili preuređujete postojeći? Imate točne predodžbe o tome kako biste voljeli da što izgleda, no namještaj iz serijske proizvodnje katkada ćete teško uklopiti u dimenzije vašeg prostora. Ako želite da sve bude upravo onako kako ste zamislili, a elementi kvalitetni i dugotrajni, posjetite stolariju Vuljanić

Izrada namještaja po mjeri, Karlovac


Stolarija Vuljanić svoja je vrata otvorila 1995. godine u Netretićima, malom mjestu nedaleko od Karlovca. Izrada namještaja po mjeri otvara mogućnost raznih izvedbi koje će biti oku privlačne, a iz njihove radione izlaze samo unikatni drveni elementi. Osim što je prirodni izolator i ekološki materijal, drvo je veoma lako obrađivati.

U svojem proizvodnom pogonu koriste razne vrste drva, a za rezultat u obliku predivnih elemenata zaslužna su kreativnost, iskustvo i preciznost u radu. Prilikom procesa primjenjuju moderne tehnike obrađivanja i CNC stroj koji uvelike olakšava izradu svih vrsta profilacija i namještaja, od onog stilskog do ravnog ili pločastog.
 
Kuhinje po mjeri, Karlovac 

Jedinstveni drveni namještaj


Nema gore stvari od kupnje serijski proizvedenog namještaja da biste kasnije shvatili da se nikako bojom, izgledom, a posebice dimenzijama ne uklapa savršeno u vaš prostor. Čudni kutevi, praznine između elemenata, kosi položaj – sve to može vam postati trn u oku. 

Ako imate malu kuhinju ili visoke stropove, neuobičajen tlocrt prostorije, to zahtijeva i elemente posebnih dimenzija. Prednost kod izrade jedinstvenog drvenog namještaja leži u tome da možete pametno iskoristiti svaki raspoloživi centimetar. Skrivena ladica, poseban ukras na vratima ili prozoru, ormar s unikatnim krilima, klupa s prostorom za pohranu... pregršt je mogućnosti.
 
Drveni namještaj po mjeri, Karlovac 

Iz stolarije Vuljanić nam otkrivaju kako je sve više klijenata koji se odlučuju za drveni namještaj po mjeri jer žele maksimalno iskoristiti prostor, ali i imati originalno dizajniran interijer te unijeti određenu dozu topline u dom. 

Za krevet, klasični ili ugradbeni ormar, noćne ormariće, kuhinjski ili radni stol, stolice, stepenice, rukohvate ili ograde, komode, vitrine itd., možete odabrati puno drvo, medijapan, smreku, jelu, ariš, hrast, bukvu, trešnju, orah itd. Budite sigurni da će pomno saslušati vaše ideje i precizno izraditi svaki naručeni element, do najsitnijih detalja. 
 
Opremite svoju kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu, ured, poslovni prostor kvalitetnim i funkcionalnim namještajem kakvog nitko drugi neće imati! 
 
Drveni namještaj po mjeri, poslovni prostori, Karlovac 
 

Vanjska stolarija: Drveni prozori po mjeri 


Kaže se da su prozori ogledalo kuće, element koji vizualno naglašava interijer, ali i eksterijer. Ako preferirate prirodne materijale i želite ostvariti i dobru termo izolaciju, oni drveni tada su najbolji izbor za vanjsku stolariju. 

Prozori iz stolarije Vuljanić izrađuju se po mjeri, od drva otpornog na deformacije. Nakon rezanja na željene dimenzije, pozornost usmjeravaju na detalje. Ravnih okvira ili nepravilnih oblika, moguće je naručiti razne varijante. 

Debljina profila dolazi u tri dimenzije, oni od 68, 78 i 92 mm. Profili širine od 68 predstavljaju prozore s dvoslojnim staklom, čiji je gubitak topline gotovo 3 puta manji nego kod jednostranih stakala. Oni od 78 i 92 mm imaju troslojno izo-staklo koje glasi za najboljeg izolatora topline.
 
Drveni prozori po mjeri, Karlovac 

Vanjska i unutarnja stolarija: Drvena vrata po mjeri 


Vanjska i unutarnja stolarija mnogo će bolje izgledati i duže vas služiti ako je izrađena od kvalitetnih materijala. Ulazna vrata su jedan od prvih detalja koje će gosti, susjedi i prolaznici uočiti na vašem domu ili poslovnom prostoru. Poželjno je da ona budu masivna i izdržljiva. A to ćete postići ako date izraditi drvena vrata po mjeri! 

Moderna, starinskog izgleda, matirana ili lakirana, svjetla ili tamna, sa staklom ili bez, dvokrilna ili jednokrilna, ulazna ili sobna vrata... stolarija Vuljanić obradit će ih isključivo prema željama klijenata, stoga možete biti sigurni da će biti jedinstvena. Proces je sasvim jednostavan, objasnite im što želite, poslušate njihov stručni savjet, odaberete materijal, boje, dimenzije i pričekate sjajnu izvedbu. 
 
Drvena vrata po mjeri, karlovac 

Ako ste kupili kuću ili uređujete poslovni ili prodajni prostor te tražite odgovarajući namještaj, stubište, vanjsku i unutarnju stolariju, u stolariji Vuljanić kraj Karlovca sve će izraditi upravo po mjeri klijenata. Dobro je znati da sve naručene elemente dostavljaju na području cijele Hrvatske. 

Za proizvodnju namještaja, prozora i vrata koriste isključivo drva provjerenih dobavljača koje odlikuje kvaliteta. Zahvaljujući tome, proizvode karakteriziraju trajnost i predivan izgled. 
Imate li posebnu ideju kako želi te opremiti svoj dom, posjetite ih i dogovorite mogućnosti izvedbe. 
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više