Tkanina za tapeciranje namještaja koju ćete obožavati!

eDom&vrt
19.07.2019 09:07:29

U poslovnici Til Tekstila u Zagrebu čeka vas Vivalife, materijal za tapeciranje s kojeg mrlje nestaju u tren oka

Tkanina za tapeciranje namještaja koju ćete obožavati!

Svi sanjaju o onom savršenom dvosjedu ili naslonjaču koji će biti centralni dio dnevnog boravka. No, oni koji vole organizirati zabave, imaju zaigranu djecu ili kućne ljubimce, znaju koliko ih trenutak nepažnje može koštati. Nekoliko prolivenih kapi crnog vina na vašem kauču ili trag flomastera na fotelji mogu postati vječni trn u oku kojeg nikako ne uspijevate riješiti. 

Ipak, ako se još uvijek ne želite riješiti tog velikog komada namještaja jer smatrate da služi svrsi, razmislite o tome da jednostavno tapecirate postojeću sofu ili fotelju. Novi hit u uređenju interijera kada se radi o tkaninama za tapeciranje namještaja pronaći ćete u Til Tekstilu u Zagrebu. O kakvom se proizvodu radi, saznajte u nastavku...

Odabir tkanine za tapeciranje namještaja


Kvaliteta materijala za tapeciranje namještaja nije nešto na čemu biste trebate uštedjeti. Cilj je da vaša fotelja ili sofa potraju još dugi niz godina. Pri odabiru svakako u obzir uzmite stil života svih ukućana. Ako imate malu djecu, kućne ljubimce ili često volite organizirati druženja kod kuće uz dobru hranu i piće, uključite i taj faktor u odluku. 
 
Tkanina za tapeciranje namještaja, Zagreb 

Eco friendly tkanina za tapeciranje namještaja


Vivalife je posljednja kolekcija belgijske kompanije Ter Molst specijalizirane za proizvodnju tkanina za kućanstvo. Ovom linijom kućnog tekstila korisnike se želi potaknuti promišljanje o zaštiti okoliša, ali i na život u skladu s principima održivosti. 

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i uz korištenje naprednih tehnologija, Ter Molst je otkrio kako izraditi eco friendly tkaninu za tapeciranje namještaja uz korištenje površinskih voda i kišnice bez štetnih kemikalija, poput PFC-a. Nakon procesa proizvodnje, voda se ponovno pročišćava i vraća u prirodu, u rijeku kraj tvornice. 
 
Tkanina za tapeciranje namještaja, Zagreb 

Tkanine iz Vivalife kolekcije izrađene su od 100%-nog olefinskog prediva. Materijal je u potpunosti obrađen, s nastojanjem da se u procesu koristi i proizvede minimalan udio po zdravlje i okoliš opasnih tvari. Usto, tkanina je u potpunosti razgradiva te ga se nakon kraja životnog ciklusa proizvoda može reciklirati. 

Tkanina za namještaj koja se lako čisti 


Budući da je za izradu Vivalife tkanina korišten prirodni materijal, lako ju je čistiti i održavati. Bilo da ste trosjed umrljali tintom, čokoladom ili umakom, prosuli vino ili je vaš pas pun blata ostavio tragove, nečistoće ćete bez problema ukloniti. 

Tijekom kućne zabave, dječjeg rođendana, gledanja tekme s ekipom ne morate strepiti nad gostima i strahovati hoće li kome pasti komad pizze ili će prosuti pivo. Olefinsko predivo iz sastava ima poboljšane performanse, nije tretirano kemikalijama, izuzetno je otporno, dugotrajno i ne upija dubinski. 
 
Mrlje na kauču, tkanine za tapeciranje, Zagreb 

Postupak čišćenja sasvim je jednostavan. Prvo uklonite višak prljavštine ili tekućine papirnatim ručnikom. Potom s vlažnom krpom ili spužvom tapkajte po mrlji dok ona ne nestane. Po potrebi, ako je ona tvrdokornija, u mlaku vodu dodajte blagi deterdžent. Ostavite da se osuši na zraku i voilà, sofa je spremna za idući party!
 
Katkada izdržljiviji materijali mogu biti tmurnih boja koje će ugušiti vedrinu vašeg doma. No, uz nove Vivalife tkanine za tapeciranje, vaš namještaj može izgledati odlično! Til Tekstil dobavljač je za tkanine brenda Ter Molst, za čije proizvode visoke kvalitete imaju samo riječi hvale. Posjetite ih na Trešnjevci i uvjerite se da je Vivalife materijal koji ćete naprosto obožavati! 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eDom&vrt

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: