Danas započinje prvi Sajam sporta, rekreacije i fitnessa!

eZdravlje&ljepota
22.02.2019 13:02:10

Ako želite provesti aktivan vikend, naučiti nešto o rekreaciji i zdravoj prehrani, posjetite START 2019 športski centar Gripe u Splitu.

Danas započinje prvi Sajam sporta, rekreacije i fitnessa!

Sajam sporta, rekreacije i fitnessa START 2019 specijalizirana je manifestacija koja će se održati u Splitu od 22. do 24. veljače 2019. godine. Manifestacija se održava u sklopu Splitskog polumaratona, a športski centar Gripe svoja će vrata otvoriti za sve ljubitelje sporta i zdravog načina života
 
Profesionalni sportaši, klubovi, udruge i savezi te rekreativci moći će se družiti, razmijeniti svoje znanje i iskustvo te nazočiti predstavljanju sportske opreme, prehrane, klubova, tvrtki i udruga. 

Program izlaganja: 

  • profesionalna oprema,
  • oprema za rekreaciju,
  • oprema za fitness,
  • sportska prehrana i dodaci,
  • sportski dječji program,
  • zdrava prehrana,
  • radionice i konferencije klubovi i sportske udruge,
  • ustanove za rehabilitaciju. 

START 2019 ima i stručni dio te donosi razne edukacije i natjecanja. U sklopu edukacijskog programa održat će se stručne radionice, vježbaonice i konferencije, predstavit će se rad sportskih klubova, udruga i rehabilitacijskih ustanova.
 
Fitnes konvencija promovirat će zdrav način života, fitness, prezentirati suvremene aerobik programe, predstaviti perspektivne splitske i okolne instruktore itd. Namjera konvencije jest oživjeti aerobik u Splitu, odnosno potaknuti brojne rekreativce u Splitu, bez obzira na godine, na zajedničko vježbanje. Tijekom vikenda Fitnes konvencija donijet će neke od najpopularnijih klasičnih programa pilatesa, joge i funkcionalnih treninga. Zumba sat animirat će djecu i odrasle i pružiti roditeljima priliku da se druže i potaknu svoje mališane na rekreaciju. 

Edukativni dio sajma podrazumijeva i radionicu metodike aerobika "Kako kreirati kvalitetan grupni trening uz glazbu" koja je namijenjena studentima kineziologije, instruktorima i svim zainteresiranima koji žele naučiti kako osmisliti sat aerobik, uz demonstrativni dio. 

Pozivaju se i svi zainteresirani da se prijave na Split Power Challenge, natjecanje u snazi koje će imati tri discipline: bench-press, čučanj i dizanje. Cilj natjecanja je otkriti tko je najjači Splićanin. Ako ste natjecateljskog duha, očekuju vas i natjecanje u obaranju ruke i funkcionalnom fitnessu. Svim sudionicima kompetitivnih programa dodijelit će se simbolične nagrade. Pa tako možete osvojiti članarinu u fitness centru, proizvode ili opremu za fitness, rekreaciju i zdrav način života. 

Ulaz na sajam je besplatan. 

Više informacija o prvom sajmu sporta, rekreacije i fitnessa saznajte na službenim stranicama. Provjerite program sajma, a nađete li edukaciju koja vas zanima, slobodno se i prijavite za sudjelovanje! 
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: