Poziv na međunarodni sajam “Beauty expo 2018.”

eZdravlje&ljepota
11.01.2018 09:01:54

Od 26. do 28. siječnja, Spaladium Arena, Split

Poziv na međunarodni sajam “Beauty expo 2018.”

Međunarodni sajam "Beauty Expo 2018." održava se od 26. do 28. siječnja 2018. godine u Spaladium Areni Split, u staklenoj galeriji. Sajam se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.
 
Sajam "Beauty expo" po prvi puta u Dalmaciji na jednom mjestu okuplja sve relevantne tvrtke i vrhunske profesionalne brendove za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre i ordinacije. Na sajmu će se predstaviti noviteti, promovirati proizvodi i demonstrirati metode rada te će se održati mnogobrojne edukacije. Posjetitelji i izlagači na sajmu su profesionalci iz svijeta ljepote i zdravlja. 
 
Sajam se posljednjih 5 godina održavao u sklopu Sajma vjenčanja, zdravlja i ljepote "Wedding day", a zbog velikog interesa izlagača i posjetitelja ove se godine izdvojio, pa će se održati paralelno sa sajmom vjenčanja koji se održava u velikoj dvorani Arene.
 
 
 
Oba sajma se održavaju na više od 5500 m2 u fizički odvojenim dijelovima Arene, ali ipak povezanim jedinstvenim ulazom za sve posjetitelje. Sudionici sajmu osiguravaju međunarodni karakter, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.
 
Prijava za izlagače
 
 
(I: eCroatia.info)
 

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: