Veliki modni događaj MGF - My Global Fashion Awards u Splitu

eZdravlje&ljepota
01.06.2018 08:06:41

6. lipnja, Split, Vila Dalmacija

Veliki modni događaj MGF - My Global Fashion Awards u Splitu

 
Najveći modni događaj u Dalmaciji, "MGF - My Global Fashion Awards", održat će se u Splitu 6. lipnja u bajkovitoj Vili Dalmacija smještenoj iznad prekrasne uvale tik uz more.
 
Dodijelit će se nagrade u kategorijama za 'Dizajner 2017', 'Dizajner ženske odjeće 2017', 'Dizajner muške odjeće 2017', 'Dizajner obuće 2017', 'Model 2017', 'Modni fotograf 2017', 'Modni novinar 2017', 'Modna ikona 2017', dok će izravne nagrade direkcije dobiti Neda Makjanić-Kunić, Stefan Lupino i Zvončica Vučković za 'Životno postignuće i doprinos modi', Josip Grabovac za 'Najboljeg blogera 2017' te gosti iz Italije Mattia Alberani i Dalila Palumbo.
 
MGF - My Global Fashion Awards je jedinstven događaj na ovim prostorima kakvog Split zaslužuje kao fashion grad u kojem svi žive za modu. Riječ je o velikoj dodjeli nagrada u modnoj industriji u deset kategorija u kojima je nominirano po tri osobe. Osam nagrada biraju čitatelji portala Žena.hr, a neke od njih direkcija će nagraditi izravnim odabirom.
 
"Smatramo kako je ovo sjajna prilika za promociju hrvatske mode i jedan događaj koji je nedostajao gradu pod Marjanom. Nadamo se da će MGF postati tradicija događaj" - zaključile su organizatorice Gianna Apostolski i Anamarija Asanović koje se zahvaljuju sponzorima ove manifestacije Turističkoj zajednici Grada Splita, Turističkoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije, Gradu Splitu te ostalim pokroviteljima kao što su Hotel Vestibul, Coca-cola, Noor Bar, Smart voda, Bota Šare, Botanist, Brugal, Schweppes, Lavare kosmetika, Poliderma i brojni drugi.
 
Statue nagrada osmislila je mlada splitska umjetnica Mara Ujević, make up artistica Nikolina Zaninović i Hairbook frizerski salon službeni su beauty pokrovitelji, dok je za fotografije i video zapis zaslužan Deyan Barić.

 
(I: eCroatia.info/story.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: