Ne propustite Tjedan ljepote 2018 - kozmetički i beauty tretmani za samo 100 kuna

eZdravlje&ljepota
05.02.2018 23:02:13

Od 12. do 17. veljače u preko 60 kozmetičkih salona u Hrvatskoj

Ne propustite Tjedan ljepote 2018 - kozmetički i beauty tretmani za samo 100 kuna

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske petu godinu za redom organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela, te pružanja prilike za posjet renomiranim kozmetičkim salonima što većem broju građana.
 
Svrha projekta je oživjeti kozmetičku djelatnost u veljači, približiti kozmetičke tretmane široj populaciji i otvoriti vrata salona što većem broju klijenata. Voditeljica projekta Tamara Krajač objasnila nam je kako se Tjedan Ljepote odvija po uzoru na slične manifestacije u New Yorku, Parizu, Londonu i ostalim svjetskim gradovima.
 
Cijeli projekt je i ove godine prožet humanitarnom notom, pa će dio sredstava biti doniran Dječjem domu Zagreb - domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.
 
Tjedan ljepote održat će se od 12. do 17. veljače 2018. godine, a u njemu će sudjelovati kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske. Pogledajte popis svih gradova i salona koji sudjeluju u Tjednu ljepote.
 
U navedenom će razdoblju preko 60 kozmetičkih salona svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.
 
Pozivamo vas da ne propustite ovu izvanrednu priliku za vrijeme najljepšeg tjedna u godini, nego da napokon isprobate onaj tretman koji već neko vrijeme želite.
 
 
(I: eCroatia.info/tjedan-ljepote.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: