Avantura života Highlander od 2020. u tri države

eZdravlje&ljepota
19.12.2019 15:12:57

Highlander događaji posebno su iskustvo ispitivanja vlastitih granica, čovjekova vraćanja prirodi i poticaja na zdraviji život.

Avantura života Highlander od 2020. u tri države

Avantura života, poznata pod nazivom, HIGHLANDER ultimativno je planinarsko iskustvo koje je prije tri godine započelo u Hrvatskoj, točnije na mitskoj planini Velebit. Od iduće godine HIGHLANDER priča, uz Hrvatsku, širi se na još dvije države – Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Uz HIGHLANDER Blidinje Bosna i Hercegovina svi Gorštaci, i oni koji će to tek postati, moći će si priuštiti i pravo "planinarsko ljetovanje" od 25. do 29. srpnja 2020. Na ovoj avanturi života sudionici će proći najvišom planinom u središnjim Dinaridima kao i na cijelom SZ dinarskom pravcu sve do Soče – Čvrsnicom te planinom uz koju se vežu mnogobrojne legende iz prošlosti – Vran. Ruta koja vodi Nacionalnim parkom Blidinje provest će Gorštake kroz netaknutu prirodu te im pokazati svu skrivenu ljepotu ovoga kraja.

U rujnu, točnije od 12. do 17. rujna, Gorštaci će se po četvrti puta okupiti na velebitskoj avanturi života - HIGHLANDER Velebit Croatia – te proći Nacionalnim parkovima Sjevernim Velebitom i Paklenicom.

HIGHLANDER događaji posebno su iskustvo ispitivanja vlastitih granica, čovjekova vraćanja prirodi i poticaja na zdraviji život koje stvara trajna sjećanja na proživljene avanture života.

Za više informacija o HIGHLANDER događajima posjeti: highlanderadventure.com
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više