Dani ljepote i fitnessa na Zagrebačkom Velesajmu

eZdravlje&ljepota
07.03.2018 10:03:21

Od 9. do 11. ožujka, 20. međunarodni sajam kozmetike, opreme za salone i fitness centre

Dani ljepote i fitnessa na Zagrebačkom Velesajmu

Od 9. do 11. ožujka 2018. održat će se zasigurno najljepši sajam Zagrebačkog velesajma, Dani ljepote i fitnessa, koji je 20. izdanje međunarodnog sajma kozmetike, opreme za salone i fitness centre.
 
Da bi bili lijepi i njegovani prvenstveno moramo biti zdravi, a u tome nam uvelike pomaže redovita tjelovježba. Cilj sajma je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje, a samim tim i ljepotu.
 
Sljubljivanje zdravlja, njege i ljepote svakako je novi suvremeni portal koji će proširiti vidike korisnika i dati novu energiju ovom sajmu. Razvoj fitnessa u svijetu u proteklih nekoliko godina djeluje pozitivno na povećanje svijesti o važnosti bavljenja tjelovježbom i sportskom rekreacijom. 
 
Postajemo svjesni važnosti brige o zdravlju, ali jednako tako i brige o vlastitom izgledu. Definiraju se novi standardi ljepote, a sukladno tome nameću nam se i novi prioriteti. Estetika i osjećaj za lijepo postali su važan dio naše svakodnevnice. Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.
 
Dani ljepote i fitnessa i u 2018. omogućiti će vam da izrazite svoju kreativnost na najvišoj mogućoj razini.
 
 
(I: eCroatia.info/zv.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: