Sport Fest 2018 - Najveći regionalni sajam sporta predstavlja još više sadržaja

eZdravlje&ljepota
25.09.2018 10:09:38

Ovog listopada u Poreču vas očekuje sportski sajam, konferencija i B2B sportske igre

Sport Fest 2018 - Najveći regionalni sajam sporta predstavlja još više sadržaja

Nakon zagrebačkog izdanja, Sport Fest – sajam sporta održat će se u Poreču od  12. do 14. listopada 2018. godine. Cilj Sport Festa je objediniti strast prema sportu i zdravom načinu života. Sajam će okupiti brojne sportaše, rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Uz tradicionalni sportski sajam s mnoštvom izlagača, konferencija s više od 20 predavača, noviteti porečkog izdanja  su JUMP sportske nagrade i B2B sportske igre.
 
JUMP nagrade uvode se kako bi se nagradili istaknuti pojedinci i organizacije koji svojim radom i projektima promiču i unaprjeđuju sport. Prijave za JUMP nagrade otvorene su do kraja rujna, a kategorije za prijavu su: 

  • Sportski turizam – najbolji primjeri povezivanja turističke ponude i sportskih aktivnosti u svrhu promocije Hrvatske i zdravog života.
  • Sportska infrastruktura u gradovima – općine, gradovi i županije koji su ulaganjima i razvojem sportske infrastrukture pozitivno utjecali na kvalitetu života svojih građana.
  • Inovacije u sportu – učinkovita primjena novih tehnologija i kreativnih rješenja u radu sa sportašima i sportskim klubovima.
  • Društveno odgovorno poslovanje – nagrada za pojedinca, organizaciju ili tvrtku čiji rad potiče na bavljenje sportom za sve pripadnike društva.
  • Sportski marketing – marketinške kampanje putem kojih su tvrtke i brendovi kroz uspješnu suradnju sa sportskom zajednicom inspirirali druge sportaše, navijače i pridobili publiku.
  • Sportski događaji – događanja čiji je naglasak na sportu i aktivnom načinu života, a koja su primjeri učinkovite organizacije, kreativnih komunikacija i ostvarenih željenih rezultata.

B2B sportske igre organiziraju se po prvi puta na Sport Festu. Pozivaju se sve tvrtke da prijave svoj business tim na neke od ponuđenih aktivnosti: trčanja, malog nogometa i 3X3 košarke. Poslovne igre održat će se 13. listopada u dvorani Žatika i izvan nje, a sve sudionike očekuju posebno osmišljeni paketi, nagrade i program koji će, osim sportskog natjecanja, pružiti priliku za povezivanje s drugim profesionalcima iz radnih industrija i fanovima sporta. 

Želite li izložiti svoje proizvode ili predstaviti usluge na sajmu sporta, poslušati predavače na konferenciji, prijaviti se za JUMP nagradu ili sudjelovanje u B2B sportskim igrama, detaljnije informacije pročitajte na službenim stranicama Sport Festa.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: