Prijavite se na dm žensku utrku i provedite dan u sportskom duhu

eZdravlje&ljepota
04.06.2019 09:06:32

Sav prihod od kotizacija ide u dobrotvorne svrhe

Prijavite se na dm žensku utrku i provedite dan u sportskom duhu

dm ženska utrka sportski je događaj zabavnog karaktera, a sudjelovati se može u rekreacijskom ili natjecateljskom programu. Namijenjena je svim ženama koje se bave trčanjem ili im je namjera početi. Već osmu godinu zaredom svrha organizatora je potaknuti što više pripadnica nježnijeg spola na bavljenje sportom i usvajanje zdravih životnih navika

Rekreativna utrka trči se na 3 km, a natjecateljska 6 km. 

U sklopu programa održat će se i utrke za djecu od 2 do 6 godina na 300 m te od 7 do 11 godina na 600 m. 

Utrke će se održati 8. lipnja 2019. na Jarunu u Zagrebu, a sav prihod od kotizacija donirat će se udruzi Europa Donna Hrvatska. 

Prijave su otvorene do 7. lipnja do 15 sati, a na dan utrke potrebno je donijeti isprintanu potvrdu. Moguće je prijaviti se i u dm prodavaonici, pa čak i na sam dan utrke do 17 sati, a u tom je slučaju na utrku potrebno donijeti račun. Na sam dan utrke, prijave su moguće i na Jarunu od 10 do 17 sati. 

Prilikom akreditacije potrebno je predočiti dokaz s prijavom na utrke. Akreditacije će započeti 8. lipnja u 10 sati. Kotizacija za rekreativnu žensku utrku je 20 kn, natjecateljsku 30 kn, dok se za obje kategorije u dječjim utrkama plaća 10 kn. Natjecatelje očekuju poklon paket, majica i mnoštvo zabave i pozitivne energije. 
 
Više informacija o utrci i prijavama saznajte na stranicama dmzenskautrka.hr.
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: