Baška Outdoor Festival - za sve one koji vole provoditi vrijeme u prirodi

eZdravlje&ljepota
02.10.2019 12:10:04

Od 11. do 13. listopada

Baška Outdoor Festival - za sve one koji vole provoditi vrijeme u prirodi

Iskoristite priliku da za vikend, od 11. do 13. listopada 2019. provedete vrijeme u prirodi! Baška Outdoor Festival nudi vam 5 privlačnih sportskih programa na otvorenom: 
  1. trail trčanje
  2. brdski biciklizam
  3. planinarenje
  4. penjanje na stijeni
  5. zipline

Organizator pete godišnjice festivala je Turistička zajednica općine Baška, a partneri su Valamar i nekoliko organizatora sportskih sadržaja. 

Sportski program započet će u petak, 11. listopada, kada će svi zaljubljenici u avanturizam moći posjetiti Zipline Edison, voziti se terenskim vozilom, šetati prirodom i spustiti se niz 2 km dug zipline. 

Subota je rezervirana za MTB maraton s tri stanze - Adria Bike, treking natjecanje Krk Island Trail 2019 i izlet BOF Hike tour za planinare. U 18 sati možete prisustvovati predavanju "Preživjeti najtežu utrku na svijetu. 1000 km džungle Vijetnama" u Corinthia Baška Sunny Hotelu. 

Sportski penjači uživat će u svom danu u nedjelju, kada su organizirane aktivnosti na penjalištu Portafortuna, uz program za početnike i iskusne. 

Za dobru zabavu u petak i subotu pobrinut će se 4 bašćanska benda: Baška Swingers, Parangal, Dr. Donkeys, Feedback, zatim acoustic duo Blu:Kanu. Posebno se iščekuje i nastup grupe Elemental te afterparty u klubu Porto i grupu XFINITY

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: