Beauty & Hair Expo Zagreb - najveći regionalni sajam ljepote

eZdravlje&ljepota
28.02.2019 12:02:13

Od 8. do 10. ožujka na Zagrebačkom velesajmu posjetitelji će moći provjeriti koji su novi trendovi u ljepoti

Beauty & Hair Expo Zagreb - najveći regionalni sajam ljepote

Beauty & Hair Expo najveći je regionalni sajam posvećen trendovima i novitetima u svijetu ljepote na kojem će se prezentirati novi proizvodi, održati brojne edukacije i seminari. Na Zagrebačkom velesajmu više od 300 izlagača predstavljat će svoje proizvode i usluge na više od 2500 m2, i to od 8. do 10. ožujka 2019. godine

Industrija ljepote vrlo je promjenjiva. Beauty & Hair Expo donosi vam nova saznanja, korisne upute i savjete koje će brojni stručnjaci iz branše podijeliti sa svima. Cilj eventa je salonima ponuditi mogućnost direktnog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima. Tijekom dva dana možete dobiti besplatne i zlata vrijedne kozmetičke savjete, saznati koji su noviteti u svijetu kozmetike i trendovi u šišanju i bojanju kose, ali i kako opremiti vaš salon prema posljednjim trendovima. 

Na sajmu ćete pronaći razne segmente industrije frizerstva i ljepote: 

  • kozmetika,
  • njega kose,
  • prirodni preparati, 
  • oprema salona,
  • njega noktiju. 
 
Hair & Beauty Expo, Zagrebački velesajam 

Novost ovogodišnjeg izdanja je Hair Show sa svjetski poznatim imenima iz industrije: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies kojima će se pridružiti i regionalni edukatori Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda. Jedan od najpoznatijih i najboljih hair colorista današnjice, Guy Tang hrvatskom će tržištu predstaviti poznati svjetski brend #Myidentity.

Zabavni dio za posjetitelje bit će i razna natjecanja, poput frizerskih, nail-art i make-up natjecanja te modna revija. Tattoo & Body Painting zaintrigirat će fanove tetovaža i ukrašavanja tijela, predstavit će se 10 odabranih salona tetoviranja, a slijede i 2 natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža i Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.  

Hair & Beauty Expo bit će otvoren od 10 do 19 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. Program provjerite na službenim stranicama eventa

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: