FLOU. - nova mobilna aplikacija za kvalitetniji sportski život

eZdravlje&ljepota
11.09.2018 11:09:21

U samo tri koraka do idealne sportske aktivnosti u vašoj blizini

FLOU. - nova mobilna aplikacija za kvalitetniji sportski život

Stres koji se gomila zbog svakodnevnih obveza i životnih situacija jedan je od naših najvećih neprijatelja. Nova mobilna aplikacija FLOU. korisnicima omogućuje kvalitetniji sportski život, odnosno štedi vrijeme, čini ih aktivnijim, olakšava izbor idealne aktivnosti prema odabranim preferencijama o slobodnom vremenu te unosi raznovrsnost u korisnikovoj rutini. 

Mobilna aplikacija FLOU. podržava iOS i Android operativne sustave, a objedinjuje ponudu najboljih centara i instruktora na području grada Zagreba, ali uz svakodnevnu nadopunu te širenje ponude u skorije vrijeme na područje cijele Hrvatske. 
 
FLOU. sportska aplikacija 

U samo tri koraka moguće je pronaći odgovarajuću sportsku aktivnost u vašoj blizini! Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije u vaš mobilni uređaj potrebno je registrirati se, odabrati vrstu treninga i prikupljati bodove. Aplikacija se plaća i pamti sve korake, a prilikom prve kupovine odabrane aktivnosti unosite podatke s kartice, te je za svaku daljnju kupovinu dovoljno je samo potvrditi gumb "Kupi". 

Prilikom registracije korisnici ostvaruju dodatne bodove koje je moguće iskoristiti u bilo kojem od sportskih centara uvrštenih u aplikaciju. Također, FLOU. će vas obavijestiti i o skorom isteku članstva i dodatno vas poticati da iskoristite sve što ste odabrali u određenom periodu. 
 
FLOU. sportska aplikacija 

Besplatnu aplikaciju FLOU. za Android mobitele možete preuzeti na Google play trgovini, a za iOS mobitele na App Storeu

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: