Festival estetike: Najnoviji trendovi iz svijeta ljepote i zdravlja!

eZdravlje&ljepota
20.09.2018 11:09:56

1. i 2. prosinca u Zagrebu saznajte novosti iz beauty industrije

Festival estetike: Najnoviji trendovi iz svijeta ljepote i zdravlja!

Advent u Zagrebu donosi mnoštvo događanja i čarobnu blagdansku atmosferu. Nađete li se prvog adventskog vikenda u Zagrebu na tradicionalnom paljenju lampica, iskoristite priliku i posjetite sajam Abeceda ljepote. Naime, 1. i 2. prosinca u City Plaza Event Centru u Zagrebu održat će se Festival estetike.

Na sajmu će se profesionalcima i posjetiteljima pružiti prilika da zavire u svijet beauty industrije i saznaju najnovije trendove iz svijeta ljepote i zdravlja. Festival estetike jedinstveni je sajam na kojem će se na jednom mjestu okupiti beauty brendovi. Za profesionalce će se organizirati predavanja i radionice na temu kozmetike, ljepote, mode i zdravlja. 

Radite li u beauty industriji, ovo je jedinstvena prilika za predstavljanje vašeg brenda, proizvoda i usluga. Svi distributeri kozmetičkih proizvoda, vlasnici salona ljepote, kozmetičari, frizeri, doktori, fizioterapeuti, medicinske sestre, zdravstveni tehničari, wellness terapeuti mogu preuzeti prijavni obrazac i rezervirati svoje nastupno mjesto na sajmu.  

Posjetitelje očekuju razna događanja, nagradne igre i hrpa beauty preparata po prigodnim cijenama. Cijena ulaznice za posjet Festivala kozmetike iznosi 30,00 kn po danu, a moguće ih je kupiti na blagajni u ulazu u City Plazu ili ih naručiti izravno kod organizatora sajma - Abecede ljepote Zagreb putem e-maila: wellness.ozone@gmail.com.

Dodatne informacije možete saznati na službenim stranicama Abecede ljepote i Festivala estetike

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: