Popularne mobilne aplikacije za vježbanje

eZdravlje&ljepota
07.12.2018 13:12:36

Kada nemate vremena za teretanu, vaš smartphone može postati vaš osobni trener

Popularne mobilne aplikacije za vježbanje

Za sve one dane kada nemate vremena otići na trening ili niste ljubitelj grupnog vježbanja u dvoranama, postoji velik broj aplikacija za vježbanje koje možete preuzeti na vaš pametni telefon. 

Sworkit


Aplikacija za sve one koji se ne vole gužvati u krcatoj dvorani ili imaju prenatrpan raspored, ali svejedno žele vježbati. Prilikom prijave u Sworkit odabrat ćete svoj cilj, a aplikacija će odrediti vašu razinu treninga i šestotjedni program vježbanja. Ovisno o tome koliko ste vremena izdvojili za vježbanje, Sworkit će ih prilagoditi vašem tjednom rasporedu u trajanju od 5 do 60 minuta. 
 
Popularne aplikacije za vježbanje 

Nike+ Training Club


Mobilna aplikacija Nike+ Training Club nudi niz različitih treninga koji obuhvaćaju kardio vježbe, vježbe snage i izdržljivosti te fleksibilnosti. Registracijom na aplikaciju kreirat ćete vlastiti plan treninga, a uz njih dolaze i savjeti stručnjaka kako pravilno izvoditi vježbe iz programa. Osim toga, Nike+ Training Club nudi i run-tracker opciju ako želite pratiti svoj napredak u trčanju, ali i povezivanje korisnika s ciljem motivacije i dijeljenja iskustva.  
 
Popularne aplikacije za vježbanje 

Down Dog


Besplatna aplikacija Down Dog oduševit će ljubitelje joge. Kod svakog korištenja aplikacije dobijete novu vinyasa sekvencu tako da nikada ne morate raditi ponavljajuće vježbe. Kroz sve vježbe vođeni ste vokalno, uz odgovarajuću glazbenu podlogu za svaki trening. 
 
Popularne aplikacije za vježbanje 

7 Minute Workout


Uz svakodnevne obveze, moći ćete izdvojiti barem 7 minuta dnevno. Možete odabrati vježbe koje ciljaju određeni dio ili one za cijelo tijelo. Savršena aplikacija za one koji se bave sjedilačkim poslom jer se ovako mogu razgibati i podići puls. Kratki treninzi zamišljeni su tako da se svaka vježba izvodi u tri serije uz pomoć stolca i vlastite težine
 
Popularne aplikacije za vježbanje 

Run with DMC


DMC je skraćenica za Detroit Medical Center, što znači da se aplikacija koristi uz vodstvo liječnika koji će vas savjetovati u slučaju ozljeda. Run with DMC donosi vam videa sa savjetima za treniranje, ali vježbama razgibavanja prije treninga ili istezanja nakon. Ovdje ćete također pronaći i popis domaćih lijekova za pojedine ozljede nastale učestalim vježbanjem.
 
Popularne aplikacije za vježbanje 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eZdravlje&ljepota

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: