Kako spriječiti zamagljivanje stakla na automobilu?

eAutomoto
07.11.2018 11:11:44

Poslužite se nekim od ovih trikova

Kako spriječiti zamagljivanje stakla na automobilu?

Za hladnijih ili kišovitih dana posebno je naporno kada se ujutro žurite na posao, ali stakla automobila su zamagljena. Zamorno je, a  da ne spominjemo i nesmotreno stalno brisati zamagljena stakla u vožnji. Donosimo vam nekoliko trikova kako najefikasnije odmagliti stakla vozila

Čistite stakla automobila iznutra


Prljavo staklo podložnije je magljenju. Pobrinite se da sva stakla vašeg vozila uvijek budu čista, ne samo izvana već i iznutra jer ćete ih tako puno brže odmagliti. 

Sredstva protiv zamagljivanja stakala


Na tržištu postoji velik izbor sprejeva i tekućina protiv zamagljivanja stakala. Ovi proizvodi osiguravaju bolju vidljivost i veću sigurnost tijekom vožnje. Među sredstvima protiv zamagljivanja stakala pronaći ćete i maramice i krpe s istom namjenom. Ipak, prije nanošenja ovih sredstava potrebno je temeljito očistiti površinu na koju ih nanosite. 

Pjena za brijanje


Ako imate kod kuće pjenu za brijanje, ona se pokazala dosta učinkovitim sredstvom u ovom slučaju. 

Pijesak za mačke


Napunite staru čarapu ili neku krpenu vrećicu pijeskom za mačke. Zavežite napunjenu čarapu i umetnite je u drugi par te ostavite da stoji u autu. Pijesak za mačji WC upija vlagu, stoga će smanjiti količinu vlage u automobilu. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eAutomoto

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: