27. Zagrebački sajam nautike u 6 paviljona Zagrebačkog velesajma

eAutomoto
19.02.2018 11:02:39

Najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj održat će se od 21. do 25. veljače

27. Zagrebački sajam nautike u 6 paviljona Zagrebačkog velesajma

Zagrebački sajam nautike, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom će 27. izdanju, od 21. do 25. veljače na Zagrebačkom velesajmu, predstaviti ljubiteljima nautike brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.
 
U 6 izložbenih paviljona Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje niz atrakcija, kao što je veliki bazen u kojem će poznati hrvatski ronioci svakodnevno prezentirati različite tehnike ronjenja, a svaki posjetitelj koji to želi moći će i zaroniti u bazen pod stručnim nadzorom profesionalnog instruktora ronjenja.
 
Bogata je ponuda brodskih motora, opreme i pribora za brodove i jahte, opreme za ronjenje i ribolov, nautičku odjeću i obuću, a pažnju posjetitelja svakako će privući elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, atraktivna izložba nautičke fotografije, gastronomski i razni drugi sadržaji.
 
Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike 2018 posjetiti više od 30.000 ljubitelja nautike. Uz domaće brodograditelje, ljubiteljima nautike predstavit će se i proizvođači stranih plovila preko svojih zastupnika.
 
Zagrebački sajam nautike poznat je i po raznovrsnoj ponudi svega što je vezano uz nautiku, što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj, čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom.
 

 
 
(I: eCroatia.info/zv.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eAutomoto

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: